• Gözlerini Dünya Şampiyonası'na Diktiler
Edirne

Gözlerini Dünya Şampiyonası'na Diktiler

  • 07 Eylül 2017
  • 4497 Kez Okundu

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı, Edirne Merkez Huzurevi ve Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Bocce Takımları, “Türkiye 60 Yaş Üstü Genç Yetişkinler Bocce Liginde” şampiyonluk için mücadele edecek.

Edirne Huzurevi Bocce Takımı ve Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Bocce Takımı, guruplarından başarıyla çıkarak 15-22 Ekim tarihleri arasında Antalya gerçekleşecek 60 Yaş Üstü Profesyonel Yetişkin Gençler Bocce Ligi’nde Türkiye birincisi olmak için mücadele verecek. Türkiye genelinde 17 grubun birinci ve ikincilerinin gitmeye hak kazandığı 34 takım, Antalya’da Türkiye birinciliği için ter dökecek. “Türkiye 60 Yaş Üstü Genç Yetişkinler Bocce Liginin birincisi ise Avrupa’da Türkiye’yi temsil ederek Dünya Bocce Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. 
Edirne Huzurevi Bocce Antrenörü Ahmet Erdin Nurel, yaptığı açıklamada, “Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı, Edirne Merkez Huzurevi ve Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Bocce Takımları guruplarından çıkarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. 15-22 Ekim tarihleri arasında Antalya gerçekleşecek ‘60 Yaş Üstü Profesyonel Yetişkin Gençler Bocce Ligi’ne hazırlıklarımız sürüyor. Takımım antremanlarına hızla devam ediyor. Amacımız Türkiye birincisi olmak ve Dünya Bocce Şampiyonasında katılmak. Ben takımıma inandım. Başaracağız” dedi.