• Çorlu'nun Yıldızları Türkiye Finallerinde
  • Çorlu'nun Yıldızları Türkiye Finallerinde
Spor

Çorlu'nun Yıldızları Türkiye Finallerinde

  • 28 Mayıs 2018
  • 2765 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, finalde Çanakkale Belediyespor'u mağlup ederek Bölge Şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu'nda oynanan grup maçlarında Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Çanakkale Belediyespor, Yalova Çiftlikköy Belediyespor, Edirne 1923 Keşan Gençspor, Kırklareli Onurspor ve İstanbul Beylikdüzü Voleybol İhtisas Yıldız Kızlar Voleybol takımları mücadele etti.

SARIKURT’TAN TEBRİK

Grup maçları finalinde Çanakkale Belediyespor ile karşılaşan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol Takımı sahadan 3-1 galip ayrılarak Bölge Şampiyonu oldu ve adını Yıldız Kızlar Türkiye Finallerine yazdırdı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol Takımı antrenör ve sporcularını tebrik eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, oyuncuların Türkiye Şampiyonası'nda final oynayarak kupayı Çorlu'ya getireceklerine olan inancının tam olduğunu belirterek başarılar diledi.

HABER MERKEZİ