• İlk Hafta Deplasman
Spor

İlk Hafta Deplasman

  • 18 Temmuz 2018
  • 2460 Kez Okundu

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor’un da top koşturduğu Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de fikstür çekildi.

2 Eylül’de başlayacak olan ligin ilk haftasında 1. Grup’ta mücadele eden mavi beyazlı temsilcimiz Tokat deplasmanında Erbaaspor karşısında puan arayacak. Ergene Velimeşe’nin kendi evindeki ilk mücadelesi ise 9 Eylül’de olacak. Temsilcimiz, Ergene Velimeşe Stadı’nda İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor’u ağırlayacak.

STATÜDE DEĞİŞİKLİK YOK

Üç grupta karşılaşmaların yapılacağı TFF 3. Lig'de ise bu sezon 1. Grup 17, 2 ve 3. Grup 18'er takımdan oluşuyor. Statüye göre TFF 3. Lig'de lig müsabakaları sonunda 18 takımlı 2 grupta puan cetvelinin son 3 sırasında yer alan 3'er takım, 17 takımlı 1. Grup'ta ise son ikide yer alan 2 takım olmak üzere toplam 8 takım bir sonraki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. Gruplarında 1. sırayı alan takımlar TFF 2. Lig'e yükselirken; yine gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar, üst lige yükselecek son 3 takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılma hakkı kazanacak.

TFF 3. Lg 1. Grup’ta ilk haftanın maçları şu şekilde:

Erbaaspor-Ergene Velimeşe Spor   

Şile Yıldızspor-Gebzespor

Hekimoğlu Trabzon-Silivrispor      

Batman Petrol Spor A.Ş.-  Karbel Karaköprü Belediye Spor   

Yomraspor-Nevşehir Belediye Spor              

Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. -Tire 1922 Spor  

Erzin Belediyespor-Kozan Belediyespor      

Körfez Spor Kulübü-Artvin Hopaspor

 

SEYFİ GENÇ