• Transfer Bombaları
Spor

Transfer Bombaları

  • 19 Temmuz 2018
  • 2809 Kez Okundu

Takımda yenileşmeye giden Ergene Velimeşspor Fenerbahçe altyapısından yetişen Berat Eyüpoğlu’nu ve Ali Emre Erhal’ı transfer etti.

24 yaşındaki genç forvet Berat Eyüpoğlu, 2010-2013 yılları arasında Fenerbahçe U-16-17-18 ve 21 takımlarında top koşturduktan sonra Erzurumspor, Turgutluspor, Beylerbeyi ve Anadolu Üsküdar’a transfer oldu. Samsunlu forvet son olarak Anadolu Bağcılarspor’da oynuyordu. Ergene Velimeşespor Kulübü Teknik Direktörü Özgür Sağlam'ın raporu doğrultusunda harekete geçen transfer komitesi geçtiğimiz sezon Anadolu Bağcılarspor'da forma giyen, sağ ve sol kanatta oynayabilen 24 yaşındaki oyuncu Berat Eyüpoğlu ile anlaşmaya vararak sözleşme imzaladı.

Şimdiye kadar üçüncü ligde toplam 86 maça çıkan Berat Eyüpoğlu, toplam 9 gol attı. İkinci ligde ise 10maça çıkan genç futbolcu sadece bir kez fileleri havalandırdı.  Bugüne kadar profesyonel liglerde oynadığı toplam 100 maçta 10 gol attı.

GERİ DÖNDÜ

Ergene Velimeşespor, geçtiğimiz sezon Şile Yıldızspor ile Ünye 1957 Spor formasını giyen eski futbolcusu Ali Emre Erhal ile yeniden sözleşme imzaladı.

Ergene Velimeşespor’un Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olduğu 2016-2017 sezonunda mavi beyazlı takımda top koşturan Ali Emre, orta sahada oynuyor. 29 yaşındaki futbolcu,  geçtiğimiz sezon ilk yarıda Şile Yıldızspor formasını,  ikinci yarıda ise Ünye 1957 Spor formasını giyerek 18 maçta görev yaptı.

ŞAMPİYONLUĞA ABONE

Mavi Beyazlı formayla önümüzdeki sezon top koşturacak olan Ali Emre, Kariyerinde Türkiye Kupasında 2 maçta, TFF 3. Ligde 23 maçta, BAL'da ise 84 maçta forma giydi ve 3 gollük performans gösterdi. Fenerbahçe altyapısında yetişen, başarılı futbolcu Pendikspor'la profesyonelliğe geçiş yaptı. 2007 yılında Çengelköyspor'a transfer olarak 5 sezon burada oynadı. Başarılı Futbolu ile göze çarpan Emre 2016 yılında Ergene Velimeşe Spor’a transfer oldu. 2016-2017 sezonunda forma giydiği mavi beyazlı takımda 24 maça çıkıp şampiyonluğa büyük katkı sağladı. Geçtiğimiz sezon ise Şampiyon olan Şile Yıldızspor ve Grubunu ikinci tamamlayan Ünye 1957 Spor Formalarını giydi.

Berat Eyüpoğlu ve Ali Emre Erhal’a Avrupa Yakası Gazetesi olarak  Ergene Velimeşespor forması altında başarılar dileriz.

SEYFİ GENÇ