• Takım İyi Sonuç Kötü
Spor

Takım İyi Sonuç Kötü

  • 17 Ağustos 2018
  • 2405 Kez Okundu

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki orman içindeki spor kampları içerisinde 10 günlük hazırlık kampına giren TFF 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Ergene Velimeşespor, Adıyamanspor ile hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçında iyi bir oyun sergileyen takımımız ilk mağlubiyetini aldı.

Adıyamanspor’un Ergene Velimeşespor karşısında 2-0 galip geldiği hazırlık maçının golleri İsmail Bulut tarafından atıldı. Maçla ilgili gazetemize bilgi veren Ergene Velimeşespor Teknik Direktörü Özgür Sağlam, “2-0 yenildik ama güzel oyun vardı. 4-5 tane net pozisyondan yararlanamadık. Penaltı kaçtı yani netice dışında iyiydi. Takım 20 gün geç başladığı için hazır değil. Yorgun ve uyum sorunu var. İnşallah lige kadar hazır olunur.” dedi

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Adıyaman temsilcisi Adıyamanspor ile Ankara Kızılcıhamam Kamp Sahasında oynadığı maçta 2-0 mağlup ayrılan mavi beyazlı takım bugün TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Erokspor A.Ş. ile karşılaşacak.

Ergene Velimeşespor bugüne kadarki hazırlık maçlarında 12 Ağustos’ta karşılaştığı Cizrespor ile 1-1 berabere kaldı. 14 Ağustos’ta karşılaştığı Derincespor’u 1-0 yendi.

SEYFİ GENÇ