• Ergene'de Moraller Yerinde
Spor

Ergene'de Moraller Yerinde

  • 26 Eylül 2018
  • 2485 Kez Okundu

Ergene Velimeşespor Trabzon’da oynayacağı Yomraspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz cumartesi günü kendi sahasının bakımları sona ermediği için Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda Batman Petrolspor ile karşılaşıp sahadan 1-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdıran mavi beyazlı takım, bu hafta karşılaşacağı Trabzon ekibi Yomraspor açına moralli bir şekilde hazırlanıyor. 30 Eylül Pazar günü Trabzon Yomra İlçe Sahası’nda oynanacak maç saat 15’te başlayacak.

Teknik Direktör Özgür Sağlam yönetiminde Ergene Velimeşe Tesislerinde ve Çorlu Yeni Sanayi Stadı’nda günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı takım, Trabzon’un ilçesi Yomra’dan da puanla dönüp ligdeki yükselişini sürdürmek istiyor. Puan durumunda dört maçta kazandığı 7 puanla 5. sıraya yükselen Ergene Velimeşespor’un grup lideri Tire 1922 Spor ile aralarında sadece 3 puanlık fark bulunuyor.

YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Maç hazırlıklarıyla ilgili gazetemize bilgi veren Ergene Velimeşespor Teknik Direktörü Özgür Sağlam, “Yomra Spor karşısına puan hedefiyle çıkıyoruz. Hedefimiz galibiyet. Geçen hafta kazandığımız galibiyetle ve ligdeki sıralamamızla moraller yerinde. Yomra’dan da puanla dönüp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle günde çift antrenman yapıyoruz. Oyuncularımız da hırslı ve istekli.” dedi

SEYFİ GENÇ