• Ergene Yükselişini Sürdürüyor
Spor

Ergene Yükselişini Sürdürüyor

  • 19 Ekim 2018
  • 2355 Kez Okundu

Ergene Velimeşe, ardarda ikinci galibiyetini alarak puan durumundaki yükselişini sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grupta 8 hafta karşılaşmaları sona erdi. Ligin son sırasında bulunan ve gençlerden kurulu olan takımı Körfezspor ile karşılaşan ergene Velimeşspor maçtan 1-0 galip ayrılarak puanın 15 puana çıkardı. Mavi beyazlı ekip maç fazlasıyla ligde 3. Sıraya yükseldi.

MAÇTA TEK GOL ATILDI

Ergene Velimeşe Stadyumu’nda düzenlenen karşılaşmada Ergene Velimeşe Spor müsabakanın ilk yarısında rakip kale önünde tehlikeli ataklar oluştursa da son vuruşlarda başarılı olamadı. İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakanın ikinci yarısında Ergene Velimeşe Spor 76. Dakikada aradığı golü Onat Kutay Kurt’un ayağından buldu. Rakip sahanın sol tarafından yapılan ortayı iyi takip eden Kurt topu filelerle buluşturdu.

HAYRULLAH’IN AYAĞINDA PARÇALI KIRIK

Maçın 26. dakikasında sahada üzücü bir olay da yaşanırken Ergene Velimeşespor oyuncusu Hayrullah Akyel rakibiyle girmiş olduğu mücadele sonunda ayağından sakatlandı. Acı içinde yerde kalan oyuncunun yapılan ilk müdahalesinde ayağının kırıldığı tespit edildi. Sakatlanan oyuncu vakit kaybetmeden ambulans ile hastaneye götürüldü. Talihsiz futbolcunun ayağında parçalı kırık olduğu ve ameliyata alınacağı öğrenildi.

Bu sonuçla mavi beyazlılar puanını 15’e yükseltirken lig sıralamasında da maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti. Ergene Velimeşespor ligin 9. Haftasında Aydın’a konuk olarak Nazili Belediyespor ile karşılaşacak. Nazilli ilçe stadında bu Pazar oynanacak maç saat 15’te başlayacak.

ZAFER KURT