• Üç Puan Arayışı
Spor

Üç Puan Arayışı

  • 23 Kasım 2018
  • 2465 Kez Okundu

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele Eden Ergene Velimeşespor kendi evinde, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grupta mücadele eden Çorluspor 1947 ise Kırklareli deplasmanında puan arayacak.

Ergene Velimeşespor, kendi stadında yarın Şanlıurfa Ekibi Karbel Karaköprü Belediye Spor’u konuk edecek. 25 Kasım Pazar günü (yarın) saat 13.30’da başlayacak müsabakada geçtiğimiz hafta Nevşehir Belediyespor karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyetle puan cetvelinde dört sıra birden gerileyerek 7. Sıraya oturan Ergene Velimeşe, 9. Sıradaki rakibi Karbel Karaköprü Belediye Spor karşısında üç puan arayacak.

1947 KIRKLARELİ DEPLASMANINDA

Ligde oldukça kötü bir sezon geçiren ve düşme hattının averajla bir sıra üstünde bulunan Çorluspor 1947 ise yarın 14’te Kırklareli Naim Süleymanoğlu Stadı’nda Kırklareli Kavaklı spor ile karşılaşacak. Bölgesel Amatör Lige bu yıl yükselen Kavaklıspor, 9 maçta topladığı 9 puanla Çorluspor 1947’nin bir sıra üstünde yer alıyor. Çorluspor 1947’nin mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı karşılaşmadan üç puan alarak Çorlu’ya dönmesi durumuna puan durumunda bir sıra yükselerek Kavaklıspor’la yer değiştirecek.

Müsabaka Çorluspor 1947’nin teknik direktör Aydın Kahraman’la sahaya çıkacağı ilk maç olacak.

SEYFİ GENÇ