• Sezonu Da Beraberlikle Kapattı
Spor

Sezonu Da Beraberlikle Kapattı

  • 10 Aralık 2018
  • 2613 Kez Okundu

Ergene Velimeşespor, ligin 16. Haftasında kendi evinde konuk ettiği Gebzespor’la da 1-1 berabere kaldı. Ergene Velimeşespor sezonun ilk yarısında oynadığı maçların yarısından 1 puanla ayrıldı.

Ergene Velimeşe Stadyumu’nda geçtiğimiz Pazar günü oynanan karşılaşmaya sarı kartlar ve bir kırmızı kart damga vurdu. Hakem Ahmet Aydın, Gebzespor’dan tam 6 futbolcuya sarı kart gösterirken, Ergene Velimeşespor’da da 2 futbolcu sarı kart görürken Selçuk Baştürk, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Hakem Aydın Ergene Velimeşe’den Rıdvan ve Onat’a sarı kart gösterirken, Gebzespor’dan Kemal Ünal, İslam Altunkan, Ferhat Çoban, Yusuf Çolakoğlu, Sırat Yeşilördek ve Saruhan Yazgun sarı kart gördü.

İKİNCİ YARI SUSKUN GEÇTİ

Maçın 5. dakikasında Ferhat’ın golüne engel olamayarak geriye düşen Ergene Velimeşe, 36. Dakikada Ali Serin’in golüyle beraberliği sağladı. Son dakikalarda yakaladığı gol fırsatını değerlendiremeyen mavi beyazlı ekip, ligin son maçını da berabere bitirdi. Ergene oynadığı 16 maçın 8’ini beraberlikle tamamladı. Ergene Velimeşe gelecek haftayı bay geçirecek.

Kazandığı bir puanla ligdeki puanını 26’ya çıkaran Ergene Velimeşe, 4. Sıradaki yerini korurken, 5 ve 6. Sıradaki Nazilli Belediyespor ile Yomraspor’la aynı puana sahip. Rakiplerinin bir maç fazlasıyla önünde yer alan Ergene Velimeşe’nin önümüzdeki hafta oyananacak karşılaşma sonrasında puan durumunda gerilemesi mümkün. Nazilli Belediyespor’un ligdeki en zayıf akım olan Körfezspor’la karşılaşması bu olasılığı güçlendirirken, Yomraspor da şampiyonluğu kovalayan ve 27 puanla Ergene Velimeşe’nin hemen üstünde yer alan Tire 1922spor ile karşılaşacak. Yomraspor’un maçı kazanması halinde ligin ilk yarısını üçüncü sırada bitirmesi mümkün.

16.Haftanın Toplu Sonuçları

Batman Petrol Spor A.Ş.   Tire 1922spor 2 - 1            

Hekimoğlu Trabzon - Nevşehir Belediyespor 1 - 2

Şile Yıldızspor     -Karbel Karaköprü Belediyespor5 - 0

Yomraspor - Kozan Belediyespor 2 - 1

Erzin Belediyespor - Nazilli Belediyespor2 - 2            

Erbaaspor – Silivrispor 1 - 1

Ergene Velimeşe Spor – Gebzespor 1 - 1      

Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. - Artvin Hopaspor 1 - 0

 

SEYFİ GENÇ