• Araç Parkı'na İzin Verilmeyecek!!!
Çorlu Güncel

Araç Parkı'na İzin Verilmeyecek!!!

  • 02 Şubat 2021
  • 3617 Kez Okundu

Reşadiye Mahallesi Selim Kahya Sokakta çalışma başlatan Çorlu Belediyesi yolu daraltarak tek yön uygulaması yapacak, araç parklarına izin vermeyecek.


Çorlu Belediyesi’nin başlattığı çalışma kapsamında yol daraltılacak, araç parkına izin verilmeyecek ve tek yön uygulaması yapılacak. Çorlu şehir merkezinde yer alan İşcanlar Çarşısı’nın hemen yan sokağı olan Selim Kahya Sokağı’na park eden araçlar nedeniyle ambulans itfaiye ve diğer araçların geçişlerinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Çorlu Belediyesi çalışma başlattı. Çalışma sonunda araç parkları sokağa yapılamayacak ve tek yön uygulaması olacak. 
ÇORLU BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI 
Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Selim Kahya Sokak üzerindeki çalışmalarına başladı. Yolda çalışma yapan ekipler yolun genişliğini daraltacak ve böylece araç parklarına müsaade edilmeyecek. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan çalışmayla ilgili gazetemize bilgi verdi: “Yolda belediye olarak çalışma başlattık. Araç parklanmaları nedeniyle ambulans, itfaiye gibi araçlar geçemiyordu, park eden araçlar nedeniyle diğer araçların geçişi de sıkıntı yaşıyordu bu nedenle çalışma başlatıldı, kısa sürede yol daraltılacak ve tek yön uygulanacak” dedi. 
BAZI ESNAFLAR DURUMDAN ŞİKÂYETÇİ 
Yolun daraltılmasıyla birlikte mal indiremeyecek olan esnaf şimdiden kara kara düşünmeye başladı. Gazetemize konuşan bölge esnafı, “şimdi bu sokakta park olayına izin verilmiyor ama bu kadar esnaf malını nereye indirecek. Bunu Çorlu Belediyesi düşündü mü? Neden o zaman bize yer gösterilmiyor. Neden otoparklarda uygun fiyatlara yer gösterilmiyor. Zaten pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiriyoruz. Araç parkı olmadığı zaman bizler gelen mallarımızı nasıl indireceğiz ve nasıl taşıyacağız. Burada kolayca indirebiliyorduk. Belediye otoparklar konusunda esnafa yardımcı olmalıdır” dedi. 
İMDAT ŞAHİN