• Ergene'de Regaip Kandil'inde Mevlit Okutuldu
  • Ergene'de Regaip Kandil'inde Mevlit Okutuldu
  • Ergene'de Regaip Kandil'inde Mevlit Okutuldu
Ergene

Ergene'de Regaip Kandil'inde Mevlit Okutuldu

  • 19 Şubat 2021
  • 1849 Kez Okundu

Büyük küçük yaşlı ve genç her yaştan insanın bir araya gelerek ellerini dua için semaya açtığı mübarek Regaip Kandili dolayısıyla Ergene’de mevlit okutuldu. Kandil sevinci yaşayan vatandaşlar pandemi dönemi kurallarına uygun bir şekilde ibadetlerini eda ederek dualar ettiler.

Ergene’de Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Abdulkadir Geylani Camii’nde Ergene Belediyesi tarafından Regaip Kandili dolayısıyla mevlit okutuldu. Vatandaşlar pandemi şartları altında mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde ibadetlerini yaparak dualar ettiler ve bu mübarek gecenin sevincini yaşadılar. Mevlidin sonunda belediye ekipleri tarafından vatandaşlara namaz tesbihi ve Yasin-i Şerif verildi. 

Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Abdulkadir Geylani Camii’ne gelen vatandaşlar pandemi döneminde de olsa böyle güzel bir günü boş geçirmemek için her türlü önlemi alarak camiye gelen vatandaşlar tüm İslam Alemi için dualar ettiklerini belirttiler.  Tüm Ergene halkının mübarek Regaip Kandilini bir kez daha kutladığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu mübarek gecede edilen duaların, kılınan namazların kabul olmasını diledi.