• Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Günü İçin Ağaç Dikildi
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Günü İçin Ağaç Dikildi
Çorlu Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Günü İçin Ağaç Dikildi

  • 26 Şubat 2021
  • 791 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü için Malkara’da hatıra ormanına ağaç dikti.


Malkara’nın Küçükhıdır Mahallesi Çeliktepe Mevkii’nde yeni oluşturulan Recep Tayyip Erdoğan Hatıra Ormanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü münasebetiyle ağaç dikme etkinliğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın yanı sıra Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve Çorlu yöneticileri de katıldı. 
AK PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI DA KATILDI 
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı da katıldı. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra üyelerde bu etkinliğe katılmak için Malkara’ya gitti. Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri de ağaç dikme etkinliğinde fidanlar toprakla buluşturdu. 
DOĞUM GÜNÜ İÇİN FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURDU 
26 Şubat 1954 yılında doğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 67 yaşını değdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü için etkinlik düzenleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nın etkinliğine Mustafa Yel’de katıldı. Yel yaptığı değerlendirmede: “İl başkanımız Mestan Özcan, ilçe başkanlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü münasebeti ile ağaç dikim töreni katıldık. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kutlar sağlıklı ve uzun ömürler dilerim” dedi. 
İMDAT ŞAHİN