• Mhp'den, Gazetemize Ziyaret
  • Mhp'den, Gazetemize Ziyaret
  • Mhp'den, Gazetemize Ziyaret
  • Mhp'den, Gazetemize Ziyaret
Çorlu Güncel

Mhp'den, Gazetemize Ziyaret

  • 04 Mart 2021
  • 1220 Kez Okundu

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan başta olmak üzere parti yöneticileri gazetemizin imtiyaz sahibi Selahattin Er’i ziyaret etti.


Kalabalık bir heyetle gazetemizi ziyaret eden MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ilçe ziyaretlerini devam ettiğini vurgulayarak Çorlu’da da bir dizi ziyaret yapmak için geldiklerini belirtti. Gazetemiz ziyareti sonrasında Çorlu Kaymakamlığını ve diğer kurumları da ziyaret eden Yücel, “İlçe ziyaretlerinde mahalle teşkilatlarımızla 2023 seçimleriyle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Görüş alışverişinde bulunuyoruz, neler yapabiliriz bunları konuşuyoruz” dedi. 
SELAHATTİN ER ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ 
MHP olarak mücadelemizi sürdürüyoruz diyen MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel’e Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, MHP Çorlu Belediye Meclis Üyesi Cüneyt yüksel ve MHP Parti yöneticileri eşlik etti. Gazetemizin imtiyaz sahibi Selahattin Er ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP yöneticilerine teşekkür etti. MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel MHP olarak ilçe ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ve ilçelerde mahalle teşkilatlanmalarını da bitirdiklerini belirtti. 
MHP OLARAK MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR 
İlçe ziyaretlerinin devam ettiğini kaydeden MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, “Pandemi nedeniyle ilçe ziyaretlerimizi ara vermiştik fakat şubat ayı itibariyle tekrar başladık, hem ilçelerimizde kamu kurum ve kuruluşlarımızı mülki amirlerimizi idarecilerimi, değerli iş adamlarını, vatandaşlarımızı özellikle şu pandemi sürecinde esnafımızın vatandaşlarımızın yanında olabilme adına yönetici vasfı yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının yanında olabilme adına ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Akşam’da tüm ilçelerimizde mahalle teşkilatlarımızın oluşumunu bitirildi. Mahalle teşkilat temsilcilerimizle de buluşup onlarla da istişare yapıyoruz. Neler yapabiliriz anlatıyoruz, neler yapacağız onları anlatıyoruz. 2023 te yapılacak seçimlere nasıl hazırlıklar yapabiliriz bunları anlatabiliriz. MHP olarak mücadelemize devam ediyoruz” dedi.  
TEMENNİMİZ PANDEMİ SÜRECİNİN BİRAN ÖNCE BİTMESİ 
Pandemi biran önce bitmesini temenni eden Yücel, konuşmasını sürdürdü: “Maalesef bu süreç pandeminin izin verdiği kadar hareketli olabiliyor. Pandemiden dolayı birçok vatandaşımızı kaybettik, hemşerimizi arkadaşımızı kaybettik. Dikkatli olmak lazım, bizleri bu pandemi sürecinde kabul ettiğiniz içinde sizlere çok teşekkür ederiz. İnşallah aşılıma süreci biter ve bu virüs belasından kurtulmuş oluruz. Sadece Türkiye’nin kurtulması yetmiyor, bu pandemiden tüm dünyanın kurtulması gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN