• Belediyenin Kafeleri Kurallara Uyarak Açıldı
  • Belediyenin Kafeleri Kurallara Uyarak Açıldı
  • Belediyenin Kafeleri Kurallara Uyarak Açıldı
Çorlu Güncel

Belediyenin Kafeleri Kurallara Uyarak Açıldı

  • 05 Mart 2021
  • 963 Kez Okundu

Uzun zamandır kapalı olan Çorlu Belediyesi’ne ait olan kafeler kurallara uygun bir şekilde açılışını gerçekleştirdi. Atatürk Park Kafe’de masalar sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde yüzde 50 kapasite ile açılışını yaptı.


Çorlu Belediyesi’nin bünyesinde faaliyet gösteren, Atatürk Park Kafe, Tenis Kafe, Kitap Kafe, Kafe 1923 yasakların kalkmasıyla birlikte kontrollü bir şekilde müşterilerini ağırlamaya başladı. Atatürk Park Kafe’de sosyal mesafe kuralına göre masalar dizildi, yüzde 50 kapasite ile hizmet vermeye başladı. 
ATATÜRK PARK KAFE TEMİZLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ 
Atatürk Meydanı’nda bulunan Atatürk Park Kafe açılış öncesi temizliği yapılarak, yasakların kalkmasıyla birlikte açılışı yapıldı. Kapalı olduğu dönemde çok konuşulan kafenin tuvaletleri de temizliği yapıldı. Vatandaşlar yeni açılan Atatürk Park Kafe’de oturmaya başladılar. Atatürk Park Kafe’nin kurallara uygun açıldığını ifade eden vatandaşlar sosyal mesafe kuralına da uyulduğunu kaydetti. Temizliğinin de çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar Çorlu Belediyesi’ne teşekkür etti. 
İMDAT ŞAHİN