• Mhp Mahalle Temsilcilerini Belirledi
  • Mhp Mahalle Temsilcilerini Belirledi
  • Mhp Mahalle Temsilcilerini Belirledi
  • Mhp Mahalle Temsilcilerini Belirledi
  • Mhp Mahalle Temsilcilerini Belirledi
Çorlu Güncel

Mhp Mahalle Temsilcilerini Belirledi

  • 05 Mart 2021
  • 1288 Kez Okundu

Milliyetçi Hareket Partisi genel ve yerel seçimlere hazırlıklarına hızlı başladı. MHP Çorlu İlçe Başkanlığı düzenlediği törenle mahalle temsilcililerinin görevlendirmelerini yaptı.

Çorlu’da Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde düzenlenen törene MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, MHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Cüneyt Ergün ve çok sayıda partili katıldı. MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel mahalle temsilcilerine görevlendirme belgelerini teslim etti. 
TATVAN ŞEHİTLERİ İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU DUALAR EDİLDİ 
Bitlis’e bağlı Tatvan’da helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 11 askerimiz için düzenlenen törende saygı duruşu ve dualar okundu. Program başlamadan önce tüm şehitler için ve Tatvan’da şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, şehitlerimiz için Fatiha okuttu. 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
MHP Çorlu ilçe Başkanı İlhan Ermeydan açılış konuşmasını yaparak mahalle temsilcilerine seslendi: “Milliyetçi Hareket Partisi vatan topraklarının sınırı ve yüce Türk Milletinin güvencesi ve gururudur. Değerli mahalle temsilcilerimiz, sizler Milliyetçi Hareket Partisi’nin akıncıları, en başta saf tutanısınız. Aldığınız görev ve sorumluluk teşkilatınız ve davanız için yapacağınız çalışmalar ve bu çalışmalar neticesinde elde edeceğiniz başarılar sizleri mutlu edecek ve motive edecektir. Sizler büyük güçsünüz, mahallelerinde yapacağınız çalışmalar doğrultusunda çoğalarak daha büyük bir güç olacaksınız. Bundan en ufak bir şüphem yoktuk. Birlikte olmak, birlikte hareket etmek güçlü olmak demektir. Davamızın geleceği birliktedir, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Düşeni kaldıracağız, mazluma çiçek, zalime kılıç olacağız. Çalışmaktan savaşmaktan mücadele etmekten ayakta duracak gücümüz kalmadığı anda dahi kol kola gireceğiz yıkılmayacağız dik duracağız. Hainleri işbirlikçileri Türk yurdunun başına çorap örmek isteyenleri şerefsizleri sevindirmeyeceğiz yataklarında rahat yatırmayacağız” dedi.  
PANDEMİYE RAĞMEN BİR YILDA 3 BİN 500 YENİ ÜYE YAPILDI 
MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ise yaptığı konuşmada: “Tüm ilçelerimizde de olduğu gibi Çorlu ilçemizde de tamamlanan mahalle temsilcilerimizin görevlendirmelerini yapabilmek için burada bir aradayız. Şuna dikkat çekmek isterim pandemi döneminde yapmaya çalıştığımız çalışmalarda il başkanlığımıza gelen üye formlarına baktığımızda organik olarak tabir ettiğimiz üye kayıtlarımızın sayısı 3 bin 500’ü buldu. Bir yıl içerisinde yapılan çalışmalarla organik olduğunu belirtmek istiyorum. 2023 bölgesinde lider ülke Türkiye’ye götürecek olan çalışmalardır. Bu çalışmaları hep beraber yapıyoruz. Süreç olarak 2023’e giderken mahalle temsilcilerimizin önemi çok büyük. Biz bunu geçtiğimiz seçimlerde de ondan önceki seçimlerde de gördük. Her bir mahallemizde Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsilen mahalle temsilcilerimizin önemini yaşadık hep birlikte” dedi. 
 MAHALLE TEMSİLCİLERİMİZİN ALDIĞI GÖREVLER ÇOK ÖNEMLİ 
“Bizler sadece 2023 yılında ve 2024 yılında yapılacak olan genel ve yerel seçimlerine hazırlık için değil gelecek seçimlere ve gelecek nesillere hazırlık yapma adına mahalle temsilcilerimizin görevlendirmelerine yapıyoruz” diyen Yücel konuşmasını sürdürdü: “ Mahalle temsilcilerimizin aldığı görevler çok önemli. Günümüzün şartlarına baktığımız zaman, tarih tekerrürden ibaret bunu görüyoruz. Biz 100 yıl önce atalarımız dedelerimiz ne yaşıyorsa şu anda da onu yaşıyoruz. Bakın 100 yıl önce Kafkas Cephemiz vardı bugün Azarbeycan Ermenistan cephemiz var. Yüz yıl önce İran Irak Suriye Cephemiz vardı, bugün yine Suriye Irak cephemiz var. Bugün bir Akdeniz Kıbrıs Cephemiz var. Yüz yıl önce Balkanlar Cephemiz vardı bugün yine Yunanistan Cephemiz var. Bir avuç Yunanlı, Trakya’yı toplasak haklarından geliriz.  Bir avuç Yunanlı sınıra asker yığmaya çalışıyorlar. Kumda oynamaya çalışıyorlar. Buna cürret ediyorlar. Trablusgarp cephemiz vardı, bugün Libya var. Yüz yıl önce nene hatunlarımız vardı, şimdi kadın kollarımız var, yüz yıl önce Sütçü İmamlarımız vardı, şimdi mahalle temsilcilerimiz var. Yüz yıl önce biz nasıl Kurtuluş Savaşı’nı verdiysek, yüz yıl sonrada 2023’ün lider ülke Türkiye’nin mücadelesini hep beraber vereceğiz” dedi. 
2024’TE MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ ÇORLU BELEDİYE BAŞKANIMIZLA BERABER BU ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ
Genel ve yerel seçimlerdeki hedeflerini sıralayan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, “2023’te milletvekillerimizle beraber, 2024 yerel seçimlerinde milliyetçi ülkücü Çorlu Belediye Başkanımızla beraber, Ereğli Belediye Başkanımızla beraber, Muratlı Belediye Başkanımızla beraber, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımızla milliyetçi ülkücü belediye başkanlarımızla bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu çalışmaların devam etmesi sürecinde de birlik beraberliğimiz çok önemli. Bizler bugün 3 hilalli bayrağın altında toplandık görev yapıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nde gerçekten mücadele eden insanların makam koltuk mücadelesi yoktur, burada mücadele edenlerin vatan mücadeleleri vardır. Bu mücadelede bizlere güç kattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
MAHALLE TEMSİLCİLERİNE GÖREVLENDİRME BELGELERİ TESLİM EDİLDİ   
Konuşmaların ardından MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ve Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan 26 mahallede belirlenen temsilcilere görevlendirme belgelerini taktim ettiler. Her mahallede birden fazla temsilci görevlendiren MHP Çorlu İlçe Başkanlığı her birine görevlendirme belgelerini taktim etti. Tek tek sahneye davet edilen temsilcilere İlker Yücel ve İlhan Ermeydan belgelerini taktim etti.
İMDAT ŞAHİN