• Marmaraereğlisi'nin Sahilleri Yenileniyor
  • Marmaraereğlisi'nin Sahilleri Yenileniyor
Tekirdağ

Marmaraereğlisi'nin Sahilleri Yenileniyor

  • 05 Nisan 2021
  • 4180 Kez Okundu

Trakya’nın vitrin kenti, Tekirdağ’ın turizm ilçesi Marmaraereğlisi, 2021 yaz sezonunda misafirlerini yenilenmiş sahilleri ile karşılamaya hazırlanıyor.




Tekirdağ’ın eşsiz plajlarıyla ün salan, üç tarafı denizlerle çevrili olan Marmaraereğlisi; yaz sezonunda birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Turizm potansiyeli oldukça yüksek olan ilçe, 2021 yaz sezonu için büyük bir hazırlığa başlayarak sahil kordonlarını sil baştan yeniliyor. İlçe merkezinde bulunan sahil kordonunu yenileyerek değişimi başlatan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, etap etap gidilecek projenin sonraki durağında Kamaradere sahiline geçti.

Çalışmaları Yakından Takip Ediyor
Haftasonu mesaisine Kamaradere mahallesinde başlayan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata çalışmaları yakından takip ederek ekiplerin başından ayrılmıyor. Projenin detayları ile ilgili açıklama yapan Ata; “Misafirlerimizi 2021 yaz sezonunda, yenilenmiş sahil kordonlarımızla karşılamak için ekiplerimiz tüm hızıyla çalışıyor. Projede yaya ve bisiklet yolları tamamen yenilecek. Mevcut yolların da bakımını gerçekleştireceğiz. Aydınlatma direklerinin de tamamen değişeceği yürüyüş yolunda, ışık şelaleleri ile görsel bir şölen oluşturarak daha güzel ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Kamaradere Mahallesi halkımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.