• Pazar Yerlerinde Denetimler Sıklaştı
  • Pazar Yerlerinde Denetimler Sıklaştı
  • Pazar Yerlerinde Denetimler Sıklaştı
  • Pazar Yerlerinde Denetimler Sıklaştı
Çorlu Güncel

Pazar Yerlerinde Denetimler Sıklaştı

  • 08 Nisan 2021
  • 1291 Kez Okundu

Korona virüs vaka artışları hızla devam ederken Çorlu’daki Pazar yerlerindeki denetimlerde sıklaştı. Çorlu Zabıta ekipleri Pazar içinde ve dışında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.


Çorlu Zabıta ekipleri Pazar giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları kurarak gelen vatandaşların HES kodlarını kontrol ediyor. Pazar esnafına da sabah saatlerinde kontroller yapan zabıta ekipleri gün içinde Pazar önünden ayrılmadan HES kodu kontrollerini sürdürüyor. 
HES KODU OLMAYAN PAZARA ALINMIYOR 
İçişleri Bakanlığı genelgesiyle uzun zamandır Pazar girişlerinde HES kodu kontrolleri yapılıyor. Zabıta ekipleri sabahın ilk saatlerinden itibaren Pazar giriş ve çıkışlarına kontrol noktaları koyarak HES kodu kontrollerini aralıksız sürdürüyor. Pazar esnafı da sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat ederek çalışmalarını sürdürüyor. Çorlu Zabıta ekipleri belli aralıklarla Pazar içine de girerek kontrollerini yapıyor. 
MASKESİZ OLANLAR ZABITA EKİPLERİNCE UYARILIYOR 
Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan Perşembe Pazarı’nda zabıta ekipleri bütün giriş çıkışlara kontrol noktaları oluşturuyor. Pazarın her noktasında bulunan zabıta kontrol noktalarından vatandaşlar HES kodu sorgulatmadan içeri giremiyor. HES kodu sorgulanan vatandaşlar içeri girip alışverişlerini yapabiliyor. Pazar içerisinde de zabıta ekipleri kontrollerini aralıksız sürdürüyor. Korona virüs vaka artışlarının yoğunlaştığı Çorlu’da toplu halde bulunan Pazar yerlerinin denetimleri de artırıldı. Maskesi olmayanlar zabıtalar tarafından uyarılıyor. 
İMDAT ŞAHİN