• Duraklarda Araç Parkı, Bir Türlü Önlenemiyor
Çorlu Güncel

Duraklarda Araç Parkı, Bir Türlü Önlenemiyor

  • 10 Nisan 2021
  • 884 Kez Okundu

Çorlu’nun en büyük sorunlarının başında gelen otobüs duraklarına araç parkının önüne bir türlü geçilemiyor. Araç sürücüleri boş olan duraklara araçlarını park etmeyi sürdürüyor.


Çorlu’nun hemen hemen her yerinde görmeye alışkın olduğumuz otobüs duraklarına araç park edilmesi vatandaşı canından bezdirmiş durumda. Belediye otobüsleri araç parkları nedeniyle otobüs duraklarına yaklaşamazken, araç sürücüleri duraklara araç park etmeye devam ediyor. Bir türlü önüne geçilemeyen sorunla ilgili vatandaşlar köklü çözüm istediklerini belirtti. 
KÖKLÜ ÇÖZÜM İSTİYORUZ
Otobüslerin araç parkları nedeniyle duraklara giremediğini belirten vatandaşlar köklü çözüm istediklerini kaydetti. Vatandaşlar, “Otobüsler maalesef araç parkı nedeniyle duraklara giremiyor, durum böyle olunca yolun ortasında otobüslere binmeye çalışıyoruz. Yetkililerden ricamız bu işe köklü bir çözüm bulmaları. Otobüs duraklarına araçlarını park eden araç sürücülerinden de daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Çünkü duraklar otobüslerin girmesi için yoksa araç park edilmesi için yapılmıyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN