• Çorlu Belediyesi'nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
  • Çorlu Belediyesi'nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
  • Çorlu Belediyesi'nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
  • Çorlu Belediyesi'nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
  • Çorlu Belediyesi'nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
  • Çorlu Belediyesi'nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Çorlu Güncel

Çorlu Belediyesi'nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

  • 03 Mayıs 2021
  • 960 Kez Okundu

Tam kapanmanın olduğu şu günlerde Çorlu Belediyesi birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan gazetemize çalışmaları değerlendirdi.


Çorlu Belediyesinin birçok noktada çalışmalarına devam ettiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, özellikle Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde personel olarak tam kadro çalıştıklarını belirtti. Sadece Tekirdağ Valiliği’nin belirttiği saat 10:00 ile saat 16:00 saatleri arasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tunçcan, belediyenin çalışma yürüttüğü noktaları tek tek gazetemize değerlendirdi. 
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 
Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını gazetemize değerlendiren Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, çalışmaların olduğu bölgeleri gazetemize değerlendirdi; “Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak Omurtak Caddesi’nde TREDAŞ ekiplerinin çalışmalarının akabinde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kazılan yerleri Çorlu Belediyesi olarak dolgularını yapıp asfaltını atıyoruz. Bunun dışında Şeyh Sinan Mahallesi Kırcaali Caddesi’nde kazı dolgu çalışmalarımız sürüyor. Yine Şeyh Sinan Mahallesi Ziya Bey Caddesi’nde kazı dolgu çalışmaları devam ediyor. Hıdırağa Mahallesi Tahtalı Cami Sokak üzerinde Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmaları sürüyor” dedi. 
BU DÖNEMDE PARK İMALATLARIMIZ SÜRÜYOR 
Çorlu’da park ihtiyacı olan noktalarda park yapım çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özcan Veysel Tunçcan, “Eski Tekirdağ Caddesi üzerinde park çalışmalarımız var, bunun dışında Muhittin Mahallesi Gayem Yuvam Bloklarının olduğu alanda bir park çalışmalarımız devam ediyor. Masal Park’ta zemin düzenleme çalışmalarımız var. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizde aralıksız çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 
TAM KADRO ÇALIŞIYORUZ 
Tam kapanma döneminde tam kadroyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, konuşmasını sürdürdü: “Bize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tam kadro çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma saatleri olarak 10:00 ile 16:00 saatleri arasında çalışıyoruz. Tekirdağ Valiliği’nin genelgesine uygun olarak çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN