• Kızılay İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor
  • Kızılay İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Kızılay İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor

  • 04 Mayıs 2021
  • 723 Kez Okundu

Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi pandemi başladığından bu güne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadı. Tam kapanmanın başlamasıyla birlikte Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımlarını sürdürüyor.



Kızılay gönüllüleriyle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların kapısını tek tek çalan Türk Kızılay Çorlu Şubesi gönüllüleri gıda kolisi dağıtmaya devam ediyor. Gıda kolisinin yanı sıra kuşbaşı kıyma konserveleri de dağıtan Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. 
Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu şu günlerde Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi gönüllüleri ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmayarak onlara gıda kolisi ulaştırıyor. Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi’nden yapılan açıklamada: “Türk Kızılay Çorlu Şubesi olarak emanet ettiğiniz gıda kolisi ve kuşbaşı-kıyma konservelerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Mübarek ayın bolluğunu kapı kapı dolaştırmamıza vesile olan değerli bağışçılarımıza ve Kızılay Gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunarız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN