• Türkiye'nin En Temiz İstasyonu Seçildi
  • Türkiye'nin En Temiz İstasyonu Seçildi
  • Türkiye'nin En Temiz İstasyonu Seçildi
  • Türkiye'nin En Temiz İstasyonu Seçildi
Çorlu Güncel

Türkiye'nin En Temiz İstasyonu Seçildi

  • 06 Mayıs 2021
  • 1238 Kez Okundu

Buhari Otomotiv A.Ş Total Türkgücü Akaryakıt İstasyonu Türkiye genelinde yapılan denetimler sonucu 2020 yılının birincisi oldu.



Türkiye genelinde bulunan 550 Total benzin istasyonlarında 4 ayda bir yapılan denetimler sonucu Buhari Otomotiv A.Ş Total Türkgücü Akaryakıt İstasyonu birinciliği yine bırakmadı. 2019 yılında da birinci olan Total Türkgücü Akaryakıt İstasyonu 2021 yılında da iddialı olduklarını belirtti. 
İSTASYONLAR GİZLİ MÜŞTERİLER TARAFINDAN DETAYLI İNCELENİYOR 
Gazetemize açıklama yapan Buhari Otomotiv Tesisler Müdürü Erman Ayhan, “ Total firması bağımsız bir kuruluşa her sene gizli müşteri araştırması yaptırıyor. İçeriği şu şekilde, gizli müşteri istasyona gelip detaylı olarak inceleme yapıyor. Temizlikle alakalı, müşteri hizmetiyle alakalı, yakıt kalitesiyle alakalı araştırmalar yapılıyor, marketteki ürünlerin fiyatları, yıkamadaki kalite, köpüğün suyun kalitesi gibi detaylı araştırma yapılıyor” dedi. 
550 İSTASYON ARASINDA İKİ YILDIR BİRİNCİ OLUYORUZ
Konuşmasını sürdüren Buhari Otomotiv Tesisler Müdürü Erman Ayhan; “Bununla ilgili Türkiye çapında 550’ye aşkın Total İstasyonunun katıldığı bir yarışma bu. 2019 yılında birinci olduk, 2020 yılında da birinci olduk. Üst üste iki sene birinci olduk. Üst üste 2 yıl birinci olan hiçbir istasyon yok. Şu an 2021 yılındayız ve ilk sonuçlar yine 100 puan aldık. Sene boyuncu 3 tane daha gizli müşteri anketi gelecek bu sene de birincilik hedefliyoruz” dedi. 
BİRİNCİLİK HEDEFİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ  
“Pandemi döneminde olduğumuz için pandemi kurallarına da önem veriyorlar. Maske takılıyor mu, dezenfeksiyon hizmeti var mı, tuvaletlerin temizliği var mı diye de bakılıyor” diyen Buhari Otomotiv Tesisler Müdürü Erman Ayhan, “Birincilik aldığımız için plaket aldık, ve çalışanlarımıza çeşitli hediyeler verildi. Biz maddi ödülün dışında manevi değeri daha da büyük. Gizli müşteri yılda 4 defa geliyor ve puan veriyor. Detaylı bakılıp, 7-8 sayfalık bir form var ve o formu dolduruyorlar. Yani bundan sonrada hedefimizi sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.