• Yapmak İçin Daha Neyi Bekliyorsunuz?
  • Yapmak İçin Daha Neyi Bekliyorsunuz?
  • Yapmak İçin Daha Neyi Bekliyorsunuz?
  • Yapmak İçin Daha Neyi Bekliyorsunuz?
  • Yapmak İçin Daha Neyi Bekliyorsunuz?
Çorlu Güncel

Yapmak İçin Daha Neyi Bekliyorsunuz?

  • 08 Mayıs 2021
  • 1250 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark bünyesinde faaliyet gösteren otoparkların hali içler acısı durumda. Vatandaşlar yıllardır bu durumda olan otoparklara neden bakım yapılmadığını sordu?


Çorlu Belediye Binası’nın hemen arka kısmında bulunan kapalı otoparkın kolonlarındaki sıvalar dökülerek demirler ortaya çıkmış durumda. Tavanındaki sıvalarında döküldüğü otoparkı gören vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Bu güne kadar neden bakım yapılmadığını soran vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden adım atmasını istedi. 
YAPMAK İÇİN DAHA NE BEKLİYORLAR?
Günde yüzlerce aracın girip çıktığı kapalı otoparkın durumunu gören vatandaşlar gazetemize konuştu: “Maalesef kapalı otopark kısmı bir viraneyi andırıyor. Her tarafında sıvaları dökülmüş, boyaları silinmiş, tavanındaki sıvaları dökülmüş, sağa sola bantla birşeyler yapıştırmışlar, bantlar kolonların üzerinde kalmış. Neden buraya bakım yapmıyorlar. Buradan belediye para kazanıyor, her araç için para alınıyor. Vatandaşa hizmet bu kadar mı?” dedi. 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇORLUYA BAKIŞI BU KADAR MI? 
Daha önce Kapalı Otoparkın Gölcük Meydanı’na açılan kapısını tuğlaların üzerine boya yaparak kapatan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi vatandaşın tepkisini çekmişti. Sıvanmadan tuğlaların üzerine boya atılması sonucu boyalar tekrar dökülmüş durumda. Duruma tepki gösteren vatandaşlar; “Daha önce giriş kısmı yapıldı, ama gördüğünüz gibi buralarda döküldü. İç kısımları da berbat durumda. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çorlu’ya bakışı bu kadar mı, neden buraya hizmet verilmiyor?” dedi. 
VATANDAŞLAR KADİR ALBAYRAK’A SESLENDİ 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a seslenen vatandaşlar, “Çorlu Belediye Binası’nın arka kısmındaki kapalı otopark ve Atatürk Meydanı’ndaki otoparkın ikisinin de durumu kötü. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan konuyla ilgilenmesini istiyoruz. Neden bir adım atılmıyor, neden buralar düzenlenmiyor. Kadir Albayraktan biran önce otoparkların bakımının yapılmasını talep ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN