• Ergene'de İhtiyaç Sahiplerine Erzak
Çorlu Güncel

Ergene'de İhtiyaç Sahiplerine Erzak

  • 11 Mayıs 2021
  • 842 Kez Okundu

Kardeşlik, dayanışma ve paylaşmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak dağıtımında bulundu.






Ergene’de yapmış olduğu çalışmalar ile en güzel sosyal belediyecilik örnekleri veren Ergene Belediyesi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye personeli ile birlikte önce ki gün Ergene’de ihtiyaç sahibi aileleri kapı kapı gezerek erzak yardımında bulundu.

Konuyla ilgili olarak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapmış olduğu açıklamasında, “Yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyecilikte örnek model oluşturan Ergene Belediyesi bereket, merhamet ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında da vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Bu yılda pandemi sürecinden dolayı mahallelerimizde halkımızla birlikte iftar yapamıyoruz maalesef. Sokak iftarlarının virüs tedbirleri nedeniyle iptal edilmesinden dolayı en çok etkilenenler kuşkusuz ihtiyaç sahibi aileler oldu. Geçen sene olduğu gibi bu senede Belediyemizin ve hayırsever iş adamları ile sanayicilerimizin Belediyemize göndermiş olduğu Ramazan erzaklarını İlçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtıyoruz. Ev ev, sokak sokak gezerek Başkan Yardımcılarımız, Meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz ile birlikte Ramazan erzaklarını ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediyoruz. Belediyemize erzak desteğinde bulunan hayırsever iş adamlarımıza ve sanayicilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Sevgi Kenti Ergenemizde her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Ergene’de kimse yalnız değildir. Bu güzel birlikteliğimiz ve dayanışmamız devam edecektir çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi.

Erzak dağıtımında yer alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca anneler günü münasebetiyle annelere çeşitli hediyeler vererek, çocuklara da oyuncak ve şeker dağıttı.