• Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskinden Çorlu Belediyesi'ne Sert Sözler;  “Buraya Benzin İstasyonu Yapmak Çorlu'ya İhanettir”
Çorlu Güncel

Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskinden Çorlu Belediyesi'ne Sert Sözler; “Buraya Benzin İstasyonu Yapmak Çorlu'ya İhanettir”

  • 02 Haziran 2021
  • 1542 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından İsmet Paşa Bulvarı üzerinde kendisine ait bir araziye benzin istasyonu yapma çalışmalarına AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin sert tepki göstererek: “Buraya benzin istasyonu yapmak Çorlululara, Çorlu’ya ihanettir” dedi.



Hazine Arsalarının park alanı yeşil alan yapalım diye mücadele veren Çorlu Belediyesi ve CHP meclis üyeleri belediye ait şehrin ortasında yer alan arsasına benzin istasyonu yapmak istemesi son derece düşündürücüdür diyen AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin “Benzin istasyonu bölgede yaşayan vatandaşlar için tehlike arz edecektir” dedi. 
ÇORLU BELEDİYESİNİN BU KARARINA KARŞIYIZ
Çorlu Belediyesi’ne sert sözlerle yüklenen AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, “Hazine arsalarının park alanı, yeşil alan yapalım diye mücadele veren Çorlu Belediyesi ve CHP meclis üyeleri Belediye’ye ait Şehrin ortasında yer alan arsasına benzin istasyonu yapmak istemesi son derece düşündürücü ve bir o kadar da manidardır. Şehir merkezinde yapılacak olan bir benzin istasyonunun o bölge de yaşayanlar vatandaşlarımız için tehlike arz edeceğinden dolayı Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığı olarak bizler Çorlu Belediyesi'nin bu kararına karşıyız. Benzin istasyonu yapılmak istenen arsa aslında Çorlumuza değer katacak bir yeşil alan park olacak yerdedir. Bu güzel alanı Benzin istasyonu yapmak Çorlu’da yaşayan vatandaşların aklıyla oyun oynamaktan başka bir şey değildir” dedi. 
BÖYLE BİR İHANETİN PARÇASI OLMAYACAĞIZ
Konuşmasını sürdüren Mustafa Keskin, “Buraya benzin istasyonu yapmak Çorlu'ya Çorlululara ihanettir. Her fırsatta hazine yerlerini park, yeşillik alan veya mesire alanı yapalım diyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet SARIKURT neden bu arsayı bir benzin istasyonuna çevirmek istediğini de anlamakta zorlanmaktayız. Biz Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığı olarak böyle bir ihanetinin parçası olmayacağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN