• Ergene'de Parkların Bakım Ve Tadilatı Yapılıyor
  • Ergene'de Parkların Bakım Ve Tadilatı Yapılıyor
Ergene

Ergene'de Parkların Bakım Ve Tadilatı Yapılıyor

  • 10 Haziran 2021
  • 1583 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ergene’de bulunan çocuk oyun parklarında tadilat ve bakım çalışmaları başlatıldı. Ekipler belirlenen periyotlar halinde ilçede ki tüm parkları bakıma aldı.


Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçelerde görevli ekipler Ergene ilçesinde ki çocuk oyun parklarını bakıma aldı. Kullanılmaz halde olan çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin onarım ve yenileme çalışmaları başlatıldı.
Ergene’de vatandaşların özellikle hafta sonları yoğun olarak aileleri ile gelip piknik yaptıkları mesire alanı olan Velimeşe Mahallesi Koru piknik alanının içinde önce ki gün ekipler çocuk oyun gruplarını yeniledi. Burada ki çalışmaların yanı sıra Park ve Bahçelerde görevli diğer ekipler Marmaracık Mahallesi 100.Yıl Gençlik Parkınde çevre düzenlemesi çalışmalarında bulunarak park içinde bulunan ağaç fenerlerinin bakımını da yaptı. Parklarda ki eksiklerin giderilmesi için inceleme çalışmalarında bulunan diğer ekipler de Sağlık Mahallesi Zeki Erden Caddesi üzerinde bulunan parkta eksiklikleri yerinde gözlemleyip not aldı.
Pandemiden dolayı uzun süre yasaklı olan park ve bahçelerin yeni normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte tekrar hizmete açıldığını ve bu bağlamda eskiyen, kullanılmaz hale gelen çocuk oyun gruplarında tadilat çalışmaları başlattıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergenemizde bulunan parklarımızı bakıma aldık, yapılan çalışmalar neticesinde eskiyen kullanılmaz hale gelen çocuk oyun gruplarının da tadilatını yaparak yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte parklarımızda geçireceği en güzel anlar için gerekli olan tüm çalışmalarımızı yapıyoruz. Parkların sahibi çocuklardır, halktır, parklarımıza doğamıza yeşil alanlarımıza hep birlikte sahip çıkalım” dedi.