• Ergene Belediyesinin Kurslarına Yoğun İlgi
  • Ergene Belediyesinin Kurslarına Yoğun İlgi
  • Ergene Belediyesinin Kurslarına Yoğun İlgi
  • Ergene Belediyesinin Kurslarına Yoğun İlgi
Ergene

Ergene Belediyesinin Kurslarına Yoğun İlgi

  • 12 Haziran 2021
  • 1292 Kez Okundu

Ergene Belediyesinin ücretsiz bir şekilde düzenlemiş olduğu meslek edindirme, sanat ve spor kursları faaliyetlerine devam ediyor. Ergene Kültür Merkezinde verilen kurslar vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.


Birçok branşta Ergene halkına ücretsiz bir şekilde kurslar açan Ergene Belediyesinin kurslarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Hafta içinde Ergene Belediyesi Kültür Merkezinde bayanlar için verilen step aerobik kursunda eğlenceyi sporla buluşturan kursumuzda bayanlar büyük memnuniyet duyduklarını kursun diğer dönemlerinde de yer almak istediklerini dile getirdiler.
Yetişkinler için devam eden kursların yanı sıra çocuklar içinde yine Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında devam eden resim kursunda çocuklara resim konusunda eğitici bilgiler veriliyor. 
Ergene Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Ergene halkına birçok branşta ücretsiz kurslar verildiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi Kültür Merkezi Binamızda yetişkinler ve çocuklarımız için bir çok kurs hizmeti veriyoruz. Bu salgın döneminde evlerinde sıkılan çocuklarımız ve vatandaşlarımız için kurslarımız çok faydalı geçiyor. Kurslarımızda pandemi kuralları doğrultusunda hareket ediyoruz. Kendini geliştirmek, yeni bilgiler öğrenmek, faydalı ve keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımızı Ergene Belediyesi Kültür Merkezimizde devam eden kurslarımıza davet ediyorum” dedi.