• Araç Sürücüleri Bu Görüntüye Ateş Püskürdü
  • Araç Sürücüleri Bu Görüntüye Ateş Püskürdü
  • Araç Sürücüleri Bu Görüntüye Ateş Püskürdü
Çorlu Güncel

Araç Sürücüleri Bu Görüntüye Ateş Püskürdü

  • 17 Haziran 2021
  • 840 Kez Okundu

Çorlu’da Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir rögar kapağının yerinden çıkması sürücülere zor anlar yaşatırken, rögar kapağının günlerdir yapılmaması ise tepkilere neden oldu.


Atatürk Bulvarı üzerindeki rögar kapağının yerinden çıkması sürücüler için tehlike yaratırken, rögar kapağının 2 gündür yapılmaması ise tepkilere neden oldu. Yerinden çıkmış rögar kapağının bir anda önlerine çıktığını belirten araç sürücüleri rögar kapağı trafikte büyük olumsuzluk yaşatıyor yorumlarına yer verdi. 
RÖGAR KAPAĞI TRAFİKTE TEHLİKE YARATIYOR 
Atatürk Bulvarı’nda bulunan rögar kapağının yerinden çıkması trafikte tehlike yaratıyor diyen araç sürücüleri gazetemize konuşarak: “Atatürk Bulvarı trafiğin çok yoğun olduğu bir bulvar. Trafik yoğunluğu olan bir bulvarda rögar kapağının bu şekilde olması kabul edilemez. Trafikte ilerlerken bir anda karşınıza çıkıyor ve ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Fark edemeyen araçlar bunun içine düşer. Ana caddelerde bu türlü olaylar sürekli denetlenmeli ve derhal müdahale edilmeli” dedi. 
2 GÜNDÜR BÖYLE DURUYOR 
Trafiğin yoğun olduğu Bulvar Caddesi’nde rögar kapağının 2 gündür zorluk yaşattığını belirten araç sürücüleri belediye ekiplerine tepki göstererek: “Burası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda, rögar kapağı iki gündür yerinden çıkmış vaziyette burada duruyor. Kimsenin gelip ilgilendiği yok. İllaki müdahale etmek için burada bir kazamı yaşanması gerekiyor. Rögar kapağı nedeniyle yol da tek şeride düşüyor. Buranın biran önce yapılmasını bekliyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN