• Belediye İş Sendikası Grevdeki İşçileri Ziyaret Etti
  • Belediye İş Sendikası Grevdeki İşçileri Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Belediye İş Sendikası Grevdeki İşçileri Ziyaret Etti

  • 18 Haziran 2021
  • 891 Kez Okundu

Belediye İş sendikası Trakya Şube Başkanı İbrahim Özçelik yönetim kurulu ve işyeri temsilcileriyle birlikte, Türkgücü yolu üzerinde bulunan Bel Karper İş Yeri önünde 33 gündür grevde olan işçileri ziyaret etti.

Tek Gıda İş Sendikası’na üye olan Bel Karper işçilerinin 33 gündür grevi sürüyor. Türkgücü Yolu üzerinde fabrikanın önüne çadır kurarak bekleyen işçilerin ziyaretine giden Belediye İş Sendikası Trakya Şube Bakanı İbrahim Özçelik işçilerin yanında olduklarını vurguladı. Yıllar önce Tek Gıda İş Sendikası’nda örgütlenen işçiler, işverenin Toplu İş Sözleşmesi masasına oturmaması nedeniyle greve çıkmıştı. Grevin 33’üncü gününde Tek Gıda İş Sendikası yöneticilerini ve grevdeki işçileri ziyaret eden Belediye İş Sendikası Trakya Şube Başkanı İbrahim Özçelik, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri grevdeki işçilere destek verdi. 
HER ZAMAN BEL KARPER İŞÇİLERİNİN YANINDA OLACAĞIZ
Ziyaretle ilgili gazetemize açıklama yapan Belediye İş Sendikası Trakya Şube Başkanı İbrahim Özçelik, “6 yıllık örgütlenme ve toplu sözleşme süreci vardı, yapılan her türlü girişim bu süreçte işveren tarafından engellendi. Kardeş sendika Belediye İş Sendikası olarak çıkmış oldukları bu yolda süreci takip ederek omuz omuza mücadelelerine destek vererek her zaman yanlarında olacağız. Birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmeden verilen bu mücadelenin emekçilerin zaferiyle sonuçlanacaktır. Belediye İş Sendikası olarak her zaman Bel Karper İşçilerinin yanında olacağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN