• Teknofest'e Katılacak Öğrencilere Destek
  • Teknofest'e Katılacak Öğrencilere Destek
Çorlu Güncel

Teknofest'e Katılacak Öğrencilere Destek

  • 18 Haziran 2021
  • 873 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi, TEKNOFEST 2021 yarışmasına katılacak olan Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencilerine malzeme desteğinde bulundu.

 
Ülkemizde meslekî ve teknik eğitim niteliğinin artırılması, toplumda bu alanda farkındalık oluşturulması amacıyla ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde farklı kategorilerde gerçekleştirilen TEKNOFEST 2021 yarışmasına katılacak olan Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencilerine aracın yapımı konusunda Çorlu Belediyesi tarafından malzeme desteği sağlandı. 
Projeleri Hakkında Bilgi Verdiler
Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencileri destekleri dolayısıyla teşekkür etmek amacıyla Çorlu Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yarışma ve projeleri hakkında bilgi veren öğrencilere öğretmenleri de eşlik etti. Okul yöneticileri, yarışmaya katılacak olan ‘İnsansız Su Altı Sistemleri’ robotunun üretiminde kullanılacak sarf malzemeleri temin ettikleri için Başkanvekili Yılmaz nezdinde Çorlu Belediyesi’ne teşekkür etti.  
Başkanvekili Yılmaz Öğrencilere Başarılar Diledi
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve birim müdürleri de hazır bulundu. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından malzemeler öğrencilere teslim edildi. Başkanvekili Mert Yılmaz ‘İnsansız Su Altı Sistemleri’ kategorisinde yarışmak üzere tasarlanacak robotun üretimi için gerekli olan malzemeleri öğrencilere teslim ederek başarılar diledi.