• Marmaraereğlisi Belediyesinden Bir İlk Daha
  • Marmaraereğlisi Belediyesinden Bir İlk Daha
Tekirdağ

Marmaraereğlisi Belediyesinden Bir İlk Daha

  • 28 Haziran 2021
  • 3637 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçede daha hızlı faaliyet gösterebilmek amacıyla araç filosuna her geçen gün bir yenisini ekliyor.




Araç filosunu her geçen gün genişletmeye devam eden Marmaraereğlisi Belediyesi’ne bir araç da Marmaraereğlisi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden geldi. Yönetime geldiği günden beri Marmaraereğlisi halkına, daha hızlı ve etkin hizmet sağlayabilmek adına, hizmet filosunu genişletmeye özen gösteren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, hizmet filosunu hem karada hem deniz de genişlettiklerini belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Marmaraereğlisi Belediyesi’ne kullanılmak üzere bir adet tekne hibe edildi. Tekneyi teslim alan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, aslına uygun bir şekilde teknenin restore edilmesini sağlayarak Marmara deniziyle buluşturdu.

“Tekne, Sosyal Faaliyetlerde Kullanılacak”
Marmaraereğlisi Belediyesi’nin sosyal faaliyetlerinde, kullanılması amacıyla tekneyi teslim aldıklarını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “Belediyemizin hizmet filosunu hem karada hem denizde genişletiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek adına bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanlığımıza teslim edilen teknemizin restorasyonunu sağladık ve Marmara denizine indirdik. Teknemizi sosyal faaliyetlerde kullanmayı amaçlıyoruz. Nikah merasimi, dalış eğitimi, tekne gezisi gibi bir çok alanda değerlendirilebilir. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, teknemizin Marmaraereğlisi halkına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.