• General Basri Saran Stadı İlgi Bekliyor
Çorlu Güncel

General Basri Saran Stadı İlgi Bekliyor

  • 01 Eylül 2021
  • 1356 Kez Okundu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Bağlı Kapalı Spor Salonu ve General Basri Saran Stadyumu’nun bahçesi ilgi bekliyor.

Kapalı Spor Salonu’nun hemen yanındaki alanın harabe görüntüsü vatandaşların tepkisini çekerken General Basri Saran Stadyumunun bahçesi de içler acısı bir durumda. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “şehir dışından basketbol voleybol ve futbol müsabakaları için gelen takımlar bu görüntüyle karşılıyoruz, bu durum Çorlu’ya yakışmıyor” dedi. 
SPOR ALANLARININ BAHÇESİ HARABE GÖRÜNTÜYÜ ANDIRIYOR 
General Basri Saran Stadyumu ve Kapalı Spor Salonunun bahçesi adeta harabe bir görüntüyü andırıyor. Duvarların birçoğu zarar görürken, bahçenin pisliği de dikkat çekiyor. General Basri Saran Stadyumunun giriş kısmının da çamur içinde olması vatandaşın tepsine neden oluyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “General Basri Saran Stadyumu ve Kapalı Spor Salonunun orta kısmında kalan alanlar adeta harabe bir görünüme sahip. Bahçesi pislikten geçilmiyor. Acilen spor alanlarına ilgi gösterilmesi ve gerekli yatırımın yapılması gerekiyor” dedi. 
ÇORLU BUNLARI HAK ETMİYOR 
280 bin nüfuslu bir şehrin spor alanlarına bu görüntülerin yakışmadığını belirten Çorlulu vatandaşlar, “Bu şehir bunları hak etmiyor. Dışardan gelen takımlar bunları görüyor. Burada basketbol, voleybol ve futbol müsabakaları oluyor. Gelen takımları böyle mi karşılıyoruz. Yetkililerin derhal bahçe düzenlemiş yapması ve bu görüntüyü ortadan kaldırması gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN