• “Devletimiz Uyuşturucu Bataklığını Kurutmalıdır”
  • “Devletimiz Uyuşturucu Bataklığını Kurutmalıdır”
Çorlu Güncel

“Devletimiz Uyuşturucu Bataklığını Kurutmalıdır”

  • 01 Eylül 2021
  • 1209 Kez Okundu

Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan madde bağımlılığıyla ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Şehrimizde de bağımlı kişilerin görüldüğünün altını çizen Ermeydan ciddi bir şekilde devletin bu konuya el atması gerektiğini belirtti.

 
Uyuşturucunun mutsuz aile olduğunu belirten MHP Çorlu İlçe Bakanı İlhan Ermeydan birçok ailenin bu illet yüzünden dağıldığını ifade etti. Çorlu’da da uyuşturucu kullanıcılarının ortalarda gezdiğine tanık olduklarını belirten Ermeydan devletin bu konuya el atması geleceğimiz açısından çok önemlidir ifadelerine yer verdi. 
UYUŞTURUCU SATIŞI VE KULLANIMI DEVAM ETMEKTEDİR
Gazetemize konuşan MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, “Uyuşturucu kullanımı insanın kendi kendini zehirlemesi ve yerle bir etmesi demektir. Uyuşturucu mutsuz aile demektir, birçok aile bu illet yüzünden dağılmıştır. Uyuşturucu toplum huzurunu bozar hale gelmiştir. Nitekim şehrimizde de bağımlı kişiler görülmektedir. Devletimizin bu duruma çok ciddi şekilde el atması toplum huzuru ve çocuklarımızın geleceği açısından çok önemlidir. Yapılan operasyonlar maalesef yeterli kalmaktadır. Uyuşturucu satışı ve kullanımı devam etmektedir. Devletimiz bu uyuşturucu bataklığını kurutmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür ve bunu başaracağından hiçbir şüphem yoktur” dedi. 
İMDAT ŞAHİN