• Bağlantı Yolu Ergene'ye Değer Katacak
  • Bağlantı Yolu Ergene'ye Değer Katacak
Ergene

Bağlantı Yolu Ergene'ye Değer Katacak

  • 11 Eylül 2021
  • 1258 Kez Okundu


Sevgi Kenti Ergene’ye değer katmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Ergene Belediyesi özellikle servis saatlerinde artan trafik yükünü azaltmak için çalışmalar yapıyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi imkanları ile Marmaracık Mahallesi ile Velimeşe Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Avrupa Serbest Bölgesi mevkiine doğrudana ulaşım imkanı sunacak.

Beraberinde Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ve belediye meclis üyesi Salih Tıknas ile birlikte çalışmaların yapıldığı bölgeye giderek incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, fen işleri müdürlüğü yetkililerinden de çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aldı. İlçemizde ulaşımı rahatlatacak ve değer katacak güzel bir bağlantı yolu yapıyoruz diyen Başkan Yüksel, “Fen işleri ekibimizin Marmaracık Mahallesinden ASB'ye ulaşımı hızlandıracak bağlantı yolu çalışmalarını Başkan yardımcımız Yüksel Baydarlı ve Meclis üyemiz Salih Tıknas ile birlikte inceledik. Üreten, gelişen ve büyüyen bir Ergene için sahada tüm ekiplerimizle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Yüksel Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için gece gündüz demeden çalışmalar yürüttüklerini kaydederek, “Sadece bir noktada değil ihtiyaç olan tüm noktalarda eş zamanlı çalışmalar yürütüyoruz. Ergene Belediyesi olarak bir mahalleye bir noktaya değil her mahalleye her bölgeye herkese eşit şekilde hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince belediyenin kendi imkanları ile yapılan bağlantı yolunun kısa sürede tamamlanabilmesi için çalışmaların hızlandırılacağı yeni yolun açılması ile trafik yoğunluğunda bir nebze de olsa azalma yaşanacağı kaydedildi.