• Evindeki İlk Maçında Mağlup Oldular
  • Evindeki İlk Maçında Mağlup Oldular
  • Evindeki İlk Maçında Mağlup Oldular
Ergene

Evindeki İlk Maçında Mağlup Oldular

  • 13 Eylül 2021
  • 1221 Kez Okundu

Tekirdağ’ın profesyonel liglerde ki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Çorum FK takımına 4-0 mağlup oldu. Ergene Velimeşespor iyi başladığı müsabakayı kötü bitirdi.


Ergene Velimeşespor TFF 2.Lig Kırmızı grup 2.hafta müsabakasında kendi sahasında Çorum FK’yı konuk etti. Müsabakaya iyi başlayan mavi beyazlılar ilk dakikalarda rakibinin kendi sahasında çıkmasına izin vermedi. Müsabakaya iyi başlayan Ergene Velimeşespor ilk 20 dakika kontrolü elinde tutarken 25. Dakikada yediği gol ile maçın kontrolünü kaybetti. Topla daha çok oynayan taraf konuk takım olurken ilk yarının son dakikalarında Ergene Velimeşespor bir gol daha yiyerek ilk yarıyı 2-0 mağlup tamamladı. 
İkinci yarıda da üstünlüğü elinde bulunduran Çorum FK 29. Dakika da Batuhan Er, 66, dakika da İsmet ile skoru 4-0 yaptı. Kendi sahası ve kendi taraftarı önünde ilk mağlubiyetini alan Ergene Velimeşespor’da moraller alt seviyelere düştü. Müsabakayı protokol tribününden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin ve Kulüp yöneticileri ile Ergene Belediyesi Meclis üyeleri takip etti.
Sezonun ilk haftasında İstanbul deplasmanında Sarıyer ile 1-1 berabere kalan Ergene Velimeşespor, sezonun ikinci haftasında aldığı mağlubiyet ile ligde 1 puanda kaldı. Ergene Velimeşespor  ligin 3. haftasında Bodrumspor A.Ş. ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.