• Otopark Olarak Kullanılmaya Devam Ediliyor!
  • Otopark Olarak Kullanılmaya Devam Ediliyor!
Çorlu Güncel

Otopark Olarak Kullanılmaya Devam Ediliyor!

  • 14 Eylül 2021
  • 1033 Kez Okundu

5 Kasım 2020 yılında yıkılan Eski Halk Eğitim Merkezi’nin yerine anaokulu yapılacağı söylenmişti ama bir yıldır otopark olarak kullanılmaya devam ediyor.


Kemalettin Mahallesi’ndeki Eski Halk Eğitim Merkezi geçtiğimiz yıl yıkılmıştı. Yıkılan Eski Halk Eğitim Merkezi’nin yeri yaklaşık 1 yıldır otopark olarak kullanılıyor. Anaokulu yapılacağı söylenen alanla ilgili hala bir çalışmanın olmaması ise tepkilere neden oldu. 
BİR YILDIR ÜCRETLİ OTOPARK OLARAK KULLANILIYOR 
Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait olan alan bir yıldır ücretli otopark olarak kullanılıyor.  Yüzlerce aracın girip çıktığı otopark alanının daha önce anaokul yapılacağı duyurulmuştu. Anaokulun yapılmaması ise bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından tepki çekti. Gazetemize konuşan bölge esnafı, “Bir yıl önce Eski Halk Eğitim Merkezi yıkıldı sonrasında burası otopark olarak kullanılmaya başlandı. Giriş yapan araçlardan ücret alınıyor” dedi. 
BÖLGEDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR ANAOKUL YAPILMASINI BEKLİYOR
Kemalettin Mahallesi’nde bulunan alanın bir yıldır otopark olarak kullanılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Burasının anaokulu yapılacağı söylenmişti. Ama bir türlü anaokulu projesi başlamadı. Bizlerde anaokul olması için bekliyoruz. Şu anda ücretli otopark olarak kullanılmaya devam ediyor. Yalnız anaokul yapılınca sokaklar dar olduğu için araç trafiğinde büyük bir yoğunluk yaşanacak. Bununda düşünülmesi gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN