• Ergene'de Park Sayıları Artıyor
  • Ergene'de Park Sayıları Artıyor
  • Ergene'de Park Sayıları Artıyor
Ergene

Ergene'de Park Sayıları Artıyor

  • 16 Eylül 2021
  • 1301 Kez Okundu

Sevgi Kenti Ergene’nin daha güzel bir hal alması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Ergene Belediyesi henüz çok yeni bir belediye olmasına karşın ilçedeki park sayısını 80’e çıkardı.




Ergene’nin her mahallesine çocukların gönüllerince koşup oynayacağı, vatandaşların keyifli zaman geçireceği park alanları kazandırdıklarını ve yeni park alanları yapmak için de çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuklarımızın vakit geçirmekten keyif aldığı, doyasıya koşup eğlendiği oyun parklarımızın bakım, onarım ve tadilatlarını yapmaya devam ediyoruz. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz. Karamehmet mahallemizde bulunan parkta kırık olan çocuk oyun guruplarını tamir edip onarıyor. Bu çalışmaların yanı sıra çocuklarımızın daha temiz ve güvenilir bir ortamda oyun oynamalarını sağlamak için Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olan Park ve bahçeler birimimiz ilçe genelinde ki parklarda yabani ot kesimi, çim biçme ve mıntıka çalışmalarında bulunuyor. Marmaracık 100. Yıl ve Gençlik Parkı’nda Sağlık Mahallesi’ndeki park alanlarında çalışmalar yapıyoruz. Bu güzel yeşil alanları yapmak bizden onları koruyup kollamak sizden” dedi.

Başkan Yüksel kısa sürede yapılan 80 parkın büyük bir başarı olduğunun altını çizerek tarihi projelere imza attıklarını atmaya da devam edeceklerini belirterek Marmaracık Mahallesi’ndeki gölet alanında sadece Ergene ya da Tekirdağ’a değil tüm Trakya’ya örnek olacak bir proje için kolları sıvadıklarını çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürdüklerini kaydetti.