• Gençlik Meclisi Seçimleri Ertelendi
  • Gençlik Meclisi Seçimleri Ertelendi
Çorlu Güncel

Gençlik Meclisi Seçimleri Ertelendi

  • 04 Ekim 2021
  • 922 Kez Okundu

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimleri katılımın az olması nedeniyle 9 Ekim Cumartesi Günü saat 11:00’a ertelendi.


Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimleri salt çoğunluğu bulamayınca bir sonraki haftaya ertelendi. 2 Ekim Cumartesi günü yapılması planlanan Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimleri salt çoğunluğu bulamadığı için bir sonraki haftaya ertelendi. 93 kişinin yer aldığı hazirun listesinde 43 kişi imza atınca seçim ertelendi. 63 kişinin gelmesi gereken seçimli genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı için seçim bir hafta sonrasına ertelendi. 
UZUN SÜRE BEKLENMESİNE RAĞMEN ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI  
Cumartesi günü Atatürk Enstitüsünde yapılması planlanan Kent Konseyi seçimlerine tek adayla gidildi. Saat 14:00’a başlaması beklenen Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimlerinde 15:00’a kadar beklendi. Hazirun listesi tek tek aranarak gelmesi istendi. 43 delegenin gelip imza attığı seçimli genel kurulda 3’te 2 çoğunluk sağlanamadı. Tek liste ile başkan olması beklenilen Anıl Ay, çoğunluk sağlanamadığı için seçimlere katılan delegeden özür dileyerek gelecek hafta tekrarlanacak seçimlere yeniden katılım sağlanmasını istedi. Kent Konseyi Başkanı Hülya Perin’de katılımcılara teşekkür ederek, 09 Ekim tarihinde seçimlerin tekrar yapılacağını belirtti. 
SEÇİMLER 9 EKİMDE TEKRAR YAPILACAK  
Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimleri 9 Ekim Cumartesi Günü saat 11:00’a ertelendi. Çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen seçimlerin bu hafta sonu yapılması planlanıyor. 9 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde çoğunluk aranmayacak. Katılan üyelerle birlikte seçim gerçekleştirilecek. Yapılacak genel kurulda başka adayın çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu oldu. 
İMDAT ŞAHİN