• Ergene Velimeşespor Trabzon Deplasmanında
Ergene

Ergene Velimeşespor Trabzon Deplasmanında

  • 08 Ekim 2021
  • 1114 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 7. Hafta maçında deplasmanda Hekimoğlu Trabzon takımı ile karşı karşıya gelecek.


Geride kalan maçlarda henüz galibiyeti bulunmayan Ergene Velimeşespor küm düşme hattından uzaklaşmak için seri galibiyetlere ihtiyaç duyuyor. Trabzon deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Ergene temsilcisi Trabzon dönüşünde ise önce sahasında İnegölspor takımını konuk edecek ardından Niğde deplasmanına gidecek ve yine evinde Adıyaman takımını konuk edecek. Trabzon dönüşü peş peşe kritik maçlar oynayacak olan mavi – beyazlılar puan cetvelinde yukarılara tırmanmak ve kötü gidişi durdurmak istiyor. 
Ergene Velimeşespor’un deplasmanda Hekimoğlu Trabzon takımı ile oynayacağı karşılaşmada Gaziantep bölgesi hakemlerinden Abdullah Volkan Aydın düdük çalacak yardımcılıklarını ise Kahramanmaraş bölgesi hakemi Adem Şahan ile yine Kahramanmaraş bölgesinden Şeyhmus Baysal yapacak.

Karşılaşma öncesi Hekimoğlu Trabzon takımı 6 maç sonunda elde ettiği 14 puanla ikinci sırada yer alırken 6 maçta sadece 1 puanı bulunan Ergene Velimeşespor 20 takımlı  grupta 18. Sırada düşme hattında bulunuyor. 
İki takım geçtiğimiz sezon da aynı grupta yer almış, 30Aralık 2020 tarihinde Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan maç Trabzon ekibinin 5 – 0 galibiyeti ile sona ermiş, Trabzon’da oynanan karşılaşmayı da Hekimoğlu Trabzon 3 – 1’lik skorla kazanmıştı.