• Atatürk Meydanı'ndaki Otopark Tepki Çekiyor!
  • Atatürk Meydanı'ndaki Otopark Tepki Çekiyor!
Çorlu Güncel

Atatürk Meydanı'ndaki Otopark Tepki Çekiyor!

  • 21 Ekim 2021
  • 859 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TEKPARK yönetimi geçtiğimiz günlerde belediye binasının arka kısmında yer alan otoparkta bakım çalışması yapmıştı. Atatürk Meydanı’ndaki otoparkta yapılmayan çalışmalar tepki çekti.


Belediye binasının arka kısmında yer alan otoparkta yapılan bakım çalışmalarının Atatürk Meydanı’ndaki otoparkta yapılmaması tepki çekti. Atatürk Meydanı’nda yer alan otoparkın girişinde de sıvalar dökülmüş, duvarların boyası silinmiş durumda. Otoparka bakım yapılmasını isteyen sürücüler TEKPARK yönetimine tepki gösterdi. 
DİĞER OTOPARKTA YAPILAN BAKIM BU OTOPARKTA NEDEN YAPILMIYOR”
TEKPARK yönetimi geçtiğimiz günlerde Çorlu Belediyesi’nin arka tarafında yer alan kapalı otoparkta bakım çalışması başlatmış. Otoparkın dökülen sıvaları yenilenmiş ve otopark boyanmıştı. Yapılan çalışmalardan sonra otopark yeni bir görünüme kavuşmuştu. Aynı çalışmanın Atatürk Meydanı’ndaki otoparka da yapılmasını isteyen araç sürücüleri TEKPARK yönetimine tepki gösterdi. 
OTOPARKIN GİRİŞİ VE İÇ KISMI DÖKÜLÜYOR 
Atatürk Meydanında yer alan kapalı otoparkın girişi ve iç kısmı dökülürken hiçbir yatırımın yapılmaması tepki çekti. Her gün önüne dolu tabelasının konulduğu otoparka bakım yapılmaması tepkilere neden oldu. Gazetemize konuşan araç sürücüleri, “Her gün dolu tabelası konulan otoparkın girişi ve iç kısımları dökülüyor. Neden TEKPARK yönetimi bu otoparklara bakım yapmıyor. Otoparkın içerisi karanlıktan göz gözü görmüyor ne aydınlatma var ne bir şey. Buraya her gün yüzlerce araç giriş çıkış yapıyor. Burası para kazanan bir yer, para kazanan otoparkın bu şekilde olması kabul edilemez” dedi. 
İMDAT ŞAHİN