• Tüm Mahallelerde Çalışmalar Sürüyor
  • Tüm Mahallelerde Çalışmalar Sürüyor
Ergene

Tüm Mahallelerde Çalışmalar Sürüyor

  • 22 Ekim 2021
  • 1218 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri ilçe genelinde çeşitli noktalarda eş zamanlı olarak sürdürdükleri çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan yeni yollar açan ekipler diğer yandan mevcut yolların onarımını yapıyor. Kilit parke taş döşeme çalışmaları da yapan ekipler ilçenin tüm mahallerinde çalışmalarını sürdürüyor.




Pınarbaşı Mahallesi’nde kilit parke taş döşeme çalışması yaptıklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bir süre önce Bakırça Mahallemizde kilit parke taş döşeme çalışması yapmış ve Bakırça’daki yol sorununu ortadan kaldırmıştık. Şimdi ekiplerimiz aynı çalışmayı Pınarbaşı Mahallesi’nde yapıyor. Pınarbaşı’ndaki çalışmalarımız tamamlanınca benzer çalışma için ekiplerimiz Paşaköy Mahallesi’ne geçecek. Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan tamamen çıkaracağız. Planlarımızı da hazırlıklarımızı da bu doğrultuda yaptık. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürdük, sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Pınarbaşı ve Paşaköy Mahallelerini bir birine bağlayan bağlantı köprüsünün genişletme ve yenileme çalışmalarının da aralıksız olarak devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Yüksel, “Ergene halkına ne söz verdiysek hangi mahallemiz için hangi projeyi taahhüt ettiysek görev süremiz içinde hepsini bir bir yerine getireceğiz” diye konuştu.