• Korku İçinde Yaşıyorlar!
  • Korku İçinde Yaşıyorlar!
  • Korku İçinde Yaşıyorlar!
Çorlu Güncel

Korku İçinde Yaşıyorlar!

  • 23 Ekim 2021
  • 849 Kez Okundu

Cemaliye Mahallesi Şekerci Sokak üzerinde bulunan izbelik alanın temizlenmemesi nedeniyle mahalle sakinleri korku içinde yaşamaya devam ediyor.


Madde bağımlılarının uğrak noktalarından biri olan Şekerci Sokak’taki izbelik alan aylardır temizlenmeyi bekliyor. Ağaçların arasında uyuşturucu kullanan madde bağımlıları mahalleye korku saçıyor. Aylardır izbelik alanın temizlenmesini isteyen mahalle sakinlerinin bir türlü istedikleri olmadı. Yetkililer Şekerci Sokaktaki izbelik alanın temizlenmesi için bir türlü harekete geçmeyince mahalle sakinleri korku içinde yaşamaya devam ediyorlar. 
AYLARDIR TEMİZLENMEYİ BEKLİYOR 
Cemaliye Mahallesi’nde yer alan izbelik alan aylardır temizlenmeyi beklerken bir türlü temizlenmemesi tepkilere neden oldu. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Aylardır buranın temizlenmesini bekliyoruz, madde bağımlıları her gün gelip burada uyuşturucu kullanıyor. Bizler buranın biran önce temizlenmesini ve bağımlılardan kurtulmak istiyoruz” dedi. 
“MADDE BAĞIMLILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ”
Madde bağımlılarını artık görmek istemediklerini belirten mahalle sakinleri Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’ya ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a seslendi: “Çorlu’nun yetkilileri lütfen artık bu sorunu çözsünler. Ağaçlık alanın temizlenmesini bekliyoruz. İstediğimiz zor bir iş değil, Çorlu Belediyesi kepçesi bir gün gelip bu alanı düzleştirse yetecek. Ağaçlar budansa alan temizlense rahat bir nefes alacağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN