• Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
  • Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!
Çorlu Güncel

Ak Parti, Sorunlu Bölgeye Girdi!

  • 25 Ekim 2021
  • 1026 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve İlçe yönetimi Çorlu’nun en sorunlu bölgelerinden olan Saray Caddesi esnafını ziyaret etti, vatandaşın dertlerini dinledi.

Çorlu’da sorunlu yerlerden biri olan Saray Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ekonomiyle ilgili sorunlara da cevaplar verdi. Uyuşturucu olaylarına karşı mücadelenin süreceğini kaydeden Mustafa Yel, bölgeye bir de karakol yapılacağı müjdesini verdi. Pandemi nedeniyle tüm dünya genelinde ekonomik sorunların yaşandığını kaydeden Yel, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde ekonomik sıkıntıları Türkiye’nin atlatacağını ifade etti. 
ESNAF UYUŞTURUCUYLA İLGİLİ DERT YANDI
Çorlu’nun en sorunlu bölgelerinden biri olan Saray Caddesi ve etrafında yaşanan uyuşturucu sorunuyla ilgili Mustafa Yel’e dert yanan vatandaşlar uyuşturucu sorununun çözülmesini istedi. Madde bağımlısı gençlerin Saray Caddesi ve etrafında gezindiğini belirten vatandaşlar ve esnaflar güvenlik tedbirlerinin artırılması gerektiğine vurgu yaptı. Bölgede yaşanan fuhuş olaylarının da olduğunu kaydeden esnaflar AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel den yardım istediler. 
EKONOMİYLE İLGİLİ YAŞADIKLARI SIKINTILARI DİLE GETİRDİLER 
Saray Caddesi’nde faaliyet yürüten esnaflar son dönemde yaşanan ekonomik sorunlarla ilgili AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e dert yandılar. Tek tek esnafı ziyaret eden Mustafa Yel, çoğu esnaftan ekonomiyle ilgili tepkiler aldı. Esnaflar son dönemde fiyatlara çok zam geldiğinden dert yandı. Mustafa Yel yaşanan ekonomik sorunların pandemi nedeniyle dünya genelinde yaşandığını belirtti. 
BAZI ESNAFLAR YEL’İ TEBRİK ETTİ 
Saray Caddesi’nde faaliyet yürüten esnafların birçoğu Mustafa Yel’i ziyaretinden dolayı tebrik etti. Çoğu siyasetçinin Saray Caddesi’ne gelmediğini belirten bazı esnaflar ziyarete gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’i tebrik etti. Çorlu’nun sorunlu bölgelerinden biri olan Saray Caddesi’ne yaptığı ziyareti takdirle karşıladıklarını belirten bazı esnaflar, “Saray Caddesi’ne çoğu siyasetçi gelmiyor. Mustafa Yel’i tebrik ediyoruz” dedi. 
PANDEMİ DÜNYADAKİ TÜM EKONOMİLERİ ETKİLEDİ 
Esnaf ziyaretlerini değerlendiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Bugün Çorlu’da Saray Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ettik. Bazı esnaflarımızdan ekonomik anlamda yaşadıkları sıkıntıları dile getirenler gördük. Biraz sohbet ettikten sonra meseleyi anladıklarını pandemi sebebiyle tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’ye de bu durumdan etkilendiğini esnaflarımız bunu anladığını belirtti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ekonomik sıkıntıyı aşacağımızın inancında olduklarını belirttiler. Gezdiğimiz esnafımızın yüzde 80’ninden biz bunu işittik. Pandemi süreciyle beraber ülkemizde de bazı sıkıntılar yaşandı. Yakın tarihte görmediğimiz bir süreç yaşadık. Dünyadaki emtiya fiyatlarıyla beraber ekonomilerdeki daralmalardan söz ediyoruz. Makro olarak baktığımız zaman tüm dünya açısından baktığımız zaman Türkiye büyüyebilen iki ülke arasında. Bu sene de yüzde 9 bir büyüme bekliyoruz. Bu makro büyüme mutlaka vatandaşımızın günlük hayatına da etki edecektir. Kış aylarından sonra ekonomide önemli bir hareketlilik bekliyoruz. İnşallah 2022 yılı yaşadığımız son iki yıldaki sıkıntıların giderildiği bir yıl olur” dedi.  
BORSA MEYDANINA POLİS KARAKOLU KURULACAK 
Uyuşturucuyla ilgili de konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Mart Ayı’nda İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Çorlu’da yapılan toplantıda polis sayısının yetersiz olduğu belirtildi ve buraya Haziran Ayı sonu gibi polislerimiz geldi. Tekirdağ tarihinde ilk defa 750 polis memuru ilimize atandı. Ağustos Ayı’ndan sonra polis memurları ilçelere dağıtımı yapıldı. 250 polis memuru Çorlu’ya geldi. İçinde bulunduğumuz Saray Caddesi Borsa Meydanı’na bir polis karakolu kurulması kararı alınmıştı. Bu karakolun kurulmasıyla ilgili çalışmalar yapılmakta. En kısa sürede burada sürekli sabit kalan bir polis karakolumuz olacak ve bu sayede hem Saray Caddesi’ndeki esnafımız hem bu bölgedeki tüm esnafımız daha rahat şartlarda çalışacaklar. Uyuşturucuyla mücadele hükümetimizin temel politikalarından bir tanesi, yaptığımız toplantılarda bizim birinci gündem maddemiz hep uyuşturucu olmuştur. Uyuşturucu konusu eskiyen nazaran azalarak devam etmekte. Bu konuda kararlıyız, uyuşturucu illetini tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorlu’da da kökünün kazınması için gerekli mücadele devam edecek” dedi. 
İMDAT ŞAHİN