• Muhtarlar Başkanını Seçti
  • Muhtarlar Başkanını Seçti
  • Muhtarlar Başkanını Seçti
  • Muhtarlar Başkanını Seçti
Çorlu Güncel

Muhtarlar Başkanını Seçti

  • 26 Ekim 2021
  • 778 Kez Okundu

Çorlu Muhtarlar Derneği yaptığı genel kurul sonrası yeni başkanını belirledi. İki adayın yarıştığı seçimde kazanan Ahmet Arcan oldu.

Çorlu Atatürk Enstitüsünde yapılan seçimlerde divan başkanlığına Çorlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İrfan Bay seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda iki aday yarıştı. Şahbaz Mahalle Muhtarı İlker Soydan ve Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Arcan’ın yarıştığı seçimlerde 13 oy alan Ahmet Arcan yeni dernek başkanı seçildi. 25 muhtarın hazır bulunduğu seçimlerde İlker Soydan 11 oy alırken Ahmet Arcan 13 oy aldı, bir oy da geçersiz sayıldı. 
HERKESİN DERNEK BAŞKANI OLMAK İÇİN ADAY OLDUM
Çorlu Muhtarlar Derneği seçiminde konuşan başkan adaylarından İlker Soydan, “Etrafımdaki arkadaşlarımın sesine kulak vererek bana dedikleri, Çorlu Muhtarlar Derneğinin hizmetlerine yenilerini katmak için adete koşan ve yorulmayan herkesle barışık bir aday olarak huzurlarımıza çık ve herkesin dernek başkanı ol, bende bu çağrıya kulak vererek arkadaşlarımın ve çevresinin bu seslerine duyarsız kalmayarak karşınıza aday olarak çıkmış bulunmaktayım” dedi. 
BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIM
Genel kurulda konuşan dernek başkan adaylarından Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Arcan, “Dernek başkanlığı bir bayrak yarışıdır. Önemli olan hizmetlerin devamlılığıdır. Değerli büyüğümüz Salim Sarıer’in ardından bu görevi devralmak, birlik ve beraberliğimizi daim kılmak ve siz değerli yol arkadaşlarımı her platformda en iyi şekilde temsil etmek aday oldum. Ilımlı birleştirici ve bütünleştirici bir anlayışla hiçbir ayrım gözetmeksizin derneğimizin tüm üyelerini kucaklayacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 
13 OYLA AHMET ARCAN KAZANDI 
Çorlu Atatürk Enstitüsünde yapılan seçimlerde seçimlere giren Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Arcan 13 oy alarak yeni dernek başkanı oldu. Şahbaz Mahalle Muhtarı İlker Soydan ise 11 oy aldı, 1 oy ise geçersiz sayıldı. 25 delegenin hazır bulunduğu seçimlerde ipi göğüsleyen 13 oyla Ahmet Arcan oldu. 
İMDAT ŞAHİN