• Mhp 2023'e Hazırlanıyor
  • Mhp 2023'e Hazırlanıyor
  • Mhp 2023'e Hazırlanıyor
  • Mhp 2023'e Hazırlanıyor
  • Mhp 2023'e Hazırlanıyor
  • Mhp 2023'e Hazırlanıyor
  • Mhp 2023'e Hazırlanıyor
  • Mhp 2023'e Hazırlanıyor
Çorlu Güncel

Mhp 2023'e Hazırlanıyor

  • 01 Kasım 2021
  • 1453 Kez Okundu

Milliyetçi Hareket Partisi adım adım 2023, il il Anadolu programları kapsamında Çorlu’da STK Temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Adım Adım 2023 programları kapsamında Çorlu’da düzenlenen programa MHP Milletvekili Hayati Arkaz, MYK Üyesi Murat Turna, Koray Önsel, Gökhan Türkeş Öngel, Afşin Birben, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücer, İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, Ülkü Ocakları Çorlu İlçe Başkanı Gökhan Karataş,  STK Temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve basın mensupları katıldı. STK temsilcileriyle bir araya gelinen programın ardından MHP yöneticileri Çorlu Çarşı Merkezi’nde vatandaşlarla ve esnaflarla buluştu. 
ATATÜRK HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYDİ 
İlk sözü MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan aldı. Ermeydan yaptığı konuşmada: “Hepiniz programımıza hoş geldiniz. 52 yıllık siyasi geçmişi bulunan Milliyetçi Ülkücü Dava her zaman Ay yıldızlı bayrağımızın direği, vatan topraklarımızın sınırı ve yüce Türk Milleti’nin umudu ve güvencesi olmuştur. Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum ve böyle öleceğim. Türk Birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben göremesem bile gözlerimizi dünyaya onun rüyaları içerisinde kapatacağım. Türk Birliğine inanıyorum onu görüyorum. Yarının fasılları içinde açacaktır. Dünya sukutunu bu fasıllar içerisinde bulacaktır. Türkün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek ufuk ne demek o zaman görülecektir”. Rahmetle minnetle bu sözler ebedi başkomutanımız Atatürk’ün Türk Birliğine ve Türk Milletine ne kadar ehemmiyet verdiğinin kanıtıdır” dedi. 
İL İL ANADOLU PROGRAMI TRAKYA’DAN BAŞLADI 
MHP MYK Üyesi Murat Turna yaptığı konuşmada: “İl il Anadolu’’ çalışma programını genel başkanımızın talimatları ile Trakya’dan başlattığımızı altını çizerek belirtmekte fayda görüyorum. Yakın dönemde geçmiş olduğumuz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sizlerin de bildiği gibi siyasette ve devlet yönetiminde istikrarsızlığı ortadan kaldırmak, ülkede ciddi yönetim sorunlarına yol açan koalisyon hükümetleri devrini bitirmek ve küresel sorunlar karşısında hızlı karar alabilecek mekanizmaları oluşturulmak üzere kurulmuştur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bir başka gayesi de Türkiye’ye zaman kaybettirmekten başka bir işe yaramayan erken seçimlerin önüne geçmektir.  2023 yılında yapılacak olan genel seçimler ülkemizin sırat köprüsünden geçeceği seçimlerdir” dedi. 
ZOR YOLLAR KORKAKLARLA AŞILMAZ
Konuşmasını sürdüren MHP MYK Üyesi Murat Turna, “Bu memleket şehit kanlarıyla alınmıştır. Ve son damla kanımızı vermedende bir karış toprağı bile verilmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçildiği andan itibaren cumhur ittifakı adayı belli iken muhalefet partileri halen bir aday belirleyememiştir. İdeolojileri birbirinden farklı olan, hatta içlerinde ideolojileri olmayan bu siyasi partilerin bir arada olup fikir birliği ile ülke yönetmeyi düşünmeleri kendilerini ve halkı kandırmaktan başka birşey değildir. Madem amaçları vatanın bekası, milletin refahı ise önce kırmızı çizgilerini koyup teröre karşı olduklarını açıklamaları, ülkemizin, devletimizin terör ile mücadelesinde korkmadan yürümeleri, MHP gibi devlete terör ile mücadelede sonuna kadar arkanızdayız diyerek destek vermelidirler. Zor yollar korkaklarla aşılmaz. Ya korkaklar ya da vatan millet sevgileri yok. Terör ve pandemiyi hesaba katmayarak sadece ekonomi bozuk söylemleri ile halkı kandırarak iktidara gelme peşindeler dünyayı kasıp kavuran bir pandemi döneminin ülkeye verdiği zarar unutulmamalıdır.  84 yılından bu yana teröre harcanan para iyi hesap edilmelidir. 84 yılından bu yana bedeli para ile ödenemeyecek 8.128 resmi görevli 5.700 sivil vatandaşımızı teröre şehit verdik. Şehitlerimizin yanı sıra teröre mücadeleye toplam 2 trilyon 256 milyar 48 milyon dolar harcanmıştır. 36 yılda teröre harcanan para toplam bütçesinin yaklaşık %30 una tekabül etmektedir. Eğer ülkede bir ekonomik kriz var ise bunun en büyük sebebi başta terör, ardından dünyayı sarsan corona virüstür. Bu sebeple ülke olarak topyekün terör ile mücadele etmek gerekmektedir” dedi. 
PKK PYD AMERİKA’NIN PARALI MAŞASIDIR 
MHP Milletvekili Hayati Arkaz yaptığı konuşmada: “Cumhur İttifakı 15 Temmuz’da sokakta kuruldu. Cumhur İttifakını halk ve sizler sokakta kurdu. Cumhur İttifakıyla birlikte hendek kazan teröristler onlar hak ettikleri cezayı aldılar, kazdıkları hendeklere gömüldüler gömülmeye de devam ediyorlar, devam edecekler. Bugün Irak’ın ve Suriye’nin 40 km içerisindeyiz. Törer bitmeden oradan çıkmaya niyetimiz yok. Terör bitince çıkacağız. Mecliste teskere onaylandı, daha önce CHP’de teskereye evet demişti. Bizim amacımız orada Türk askerinin bulunması. Şimdi 40 km içerden askeri çektiniz sınırları nasıl koruyacaksınız. Her terör terörist, PYD PKK Amerikadan ayda 400 dolar maaş alıyor. Amerika’nın maaşlı maşaları bunlar. Yılda 4800 dolar yapar” dedi. 
HDP NE DERSE ZİLLET İTTİFAKI ONU YAPIYOR 
Konuşmasını sürdüren Hayati Arkaz, “Türk Milleti artık ayağa kalkmıştır, Türk Milletini cenabı Allah’ın dışında hiç kimse durduramaz, Cumhur İttifakında gizli ajanda yok, kapı arkasında bir pazarlık olmamıştır. Türk Milletinin ta kendisidir. Yalnız karşıda bir Zillet İttifakı var. CHP HDP İP orada ana kurucu HDP’dir. HDP ne derse onlar onu yapıyor. Aman HDP’nin oyları var küstürmeyelim diyorlar. Bu millet Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyen bir örgütle beraber olana, Türk askerini sırtından vurana Türk milleti oy vermez. Bu mümkün değil” dedi. 
İMDAT ŞAHİN