• Başkan Akay Çalışmaları Yerinde İnceledi
  • Başkan Akay Çalışmaları Yerinde İnceledi
  • Başkan Akay Çalışmaları Yerinde İnceledi
Tekirdağ

Başkan Akay Çalışmaları Yerinde İnceledi

  • 06 Kasım 2021
  • 4167 Kez Okundu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallemizde gerçekleştirilen soğuk asfalt yol yapım çalışmalarını inceledi.




Çerkezköy Belediyesi ekiplerimiz tarafından Fatih Mahallesi Ambardere mevkiinde soğuk asfalt yol yapımının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fatih Mahallesi’nde 50 cadde ve sokakta soğuk asfalt yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallemizde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallemizde de 11 cadde ve sokakta soğuk asfalt yol yapılacak. Her iki mahallemizde çalışmalarımız tamamlandığında 61 cadde ve sokakta toplamda 87 bin 500 metrekarelik bir yol ağı soğuk asfalt ile kaplanmış olacak” diye konuştu. 

Fatih Mahallesi Ambardere mevkiinde 50 cadde ve sokakta tamamlanan soğuk asfalt çalışmalarının yanı sıra, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde de yol genişletme, bisiklet yolu ve kaldırım yapım çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Yol genişletme çalışmalarının devam ettiği caddemizde bisiklet yolu da yapacağız. Ekiplerimiz şu anda beton kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte caddemizde yaklaşık 6 bin metrekarelik beton kaldırım yapılmış olacak. Caddemizde ayrıca 6 bin metrekarelik de sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte yeni yaptığımız kaldırımlarımızı ağaçlandırma çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuşturacağız” açıklamalarında bulundu.