• Chp'de Sular Tekrar Isınmaya Başladı!
Çorlu Güncel

Chp'de Sular Tekrar Isınmaya Başladı!

  • 11 Kasım 2021
  • 2415 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, CHP Gençlik Kolları MYK üyesi seçilen Mustafa Ülkem Uruk üzerinden ilçe ve belediye başkanına göndermede bulundu. Arıcı, “Kişisel hırsları için tebrik mesajını çok görenler olduğunu görüyorum” ifadelerini kullandı.

2019 yılının Mart Ayı’nda yapılan yerel seçimlerde de Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Yıldıray Arıcı’nın adaylığı CHP Merkezi tarafından kabul görmeyerek, Ahmet Sarıkurt aday yapılmıştı. O günden beri sessiz kalan Yıldıray Arıcı Mustafa Ülkem Uruk’un Gençlik Kolları MYK üyesi seçilmesiyle birlikte hem Mustafa Ülkem Uruk’u tebrik etti, hem de siyasi göndermede bulundu. Arıcı yaptığı paylaşımda; “İktidara en yakın olduğumuz bir dönemde kişisel hırsları için tebrik mesajını çok görenler olduğunu görüyorum” dedi. 
“KİŞİSEL HIRSLARI İÇİN TEBRİK MESAJINI ÇOK GÖRENLER OLDUĞUNU GÖRÜYORUM”
CHP Gençlik Kolları MYK Üyeliğine seçilen Mustafa Ülkem Uruk ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan CHP Çorlu Eski İlçe Bakanı Yıldıray Arıcı ilçe ve belediye başkanını hedef aldı. Arıcı, “Geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleştirilen CHP 16.Olağan Gençlik Kolları Kurultayında MYK Üyesi olarak seçilen kardeşim Mustafa Ülkem Uruk İlimizi ve Bölgemizi gururlandırmıştır. Bu görevi en iyi şekilde yapacağından bölgemizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğinden hiçbir şüphem yok. İktidara en yakın olduğumuz bu dönemde kişisel hırsları için “tebrik mesajını” çok görenler olduğunu görüyorum. Bir süredir İlçe ve Belediye Başkanlığımızın önüne geçmemek için tebrik mesajımı bekletiyordum. Fakat artık bekletmeme gerek kalmadı” dedi. 
O, BU, ŞU DİYE AYIRMADAN BİRLİKTE HAREKET ETMENİN VAKTİDİR
Açıklamasını sürdüren Yıldıray Arıcı, “Vakit birbirimize düşmenin, kavga etmenin vakti değildir. Bir arada olup, “o, bu, şu” diye ayırmadan birlikte hareket etmenin vaktidir. Bu süreçte Bölgemize yaşatılan bu gururda emeği olan CHP Tekirdağ Milletvekili, Parti Sözcüsü Sayın Faik Öztrak’a CHP Tekirdağ Milletvekili sayın İlhami Özcan Aygun’a, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, CHP Tekirdağ, Kırklareli, Edirne İl Gençlik Kollarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
“KİŞİSEL MENFAATLER DEĞİL, HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIMIZ GÜNLER UMUDUYLA” 
“Daha önce birlikteliği başarmıştık, yine başaracağız. Kişisel menfaatlerimiz değil; Halk İktidarı için bir arada olup, hep beraber çalışacağımız günler umuduyla” diyen Yıldıray Arıcı, “CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ülkem Uruk’a çalışmalarında başarılar diliyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN