• 24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene'de Kutlandı
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene'de Kutlandı
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene'de Kutlandı
Çorlu Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene'de Kutlandı

  • 24 Kasım 2021
  • 761 Kez Okundu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Ergene’de de kutlama programı düzenlendi.

 

 

Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait çelengin Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı tarafından Marmaracık Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı seslendirildi. Kutlama programına Ergene Kültür Merkezi’nde devam edildi. Burada da saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesi ile başlayan programda mesajların okunmasının ardından ise günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı yaptı. Öğrencilerin şiirler okuduğu, şarkılar seslendirdiği programda öğrenciler oratoryo gösterisi de sundu.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenler arası voleybol turnuvası ile anı ve fotoğraf yarışmalarında derece elde eden öğretmen ve okullar ise öğretmenler günü temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında derece elde eden öğrencilere ödülleri Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkanvekili Erhan Baştak ve Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı tarafından takdim edildi. Emekli olan öğretmene teşekkür plaketinin de verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı aday öğretmenlerin meslek yemini etmeleri ve Ergene Halk Eğitimi Merkezi ekibi tarafından sahnelenen müzik gösterisi ile sona erdi.

Ergene’de düzenlenen öğretmenler günü programına Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediyesi Başkanvekili Erhan Baştak, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ayça Albayraktar, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, birim müdürleri, daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

GÖKHAN DUMAN