• İlk Yarı Müsabakaları Tamamlandı
  • İlk Yarı Müsabakaları Tamamlandı
Çorlu Güncel

İlk Yarı Müsabakaları Tamamlandı

  • 01 Aralık 2021
  • 875 Kez Okundu

Ergene’yi Tekirdağ Amatör Liglerinde temsil eden futbol takımları ilk yarı müsabakalarını tamamladı. Sezonun ikinci yarı maçlarını oynayacak olan Ergene temsilcileri şampiyonluk yarışlarını lig sonuna kadar sürdürmenin planlarını yapıyor.

 

Tekirdağ Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene temsilcisi Esenspor ligin ilk yarısında oynadığı yedi maç sonunda iki galibiyet, üç beraberlik ve iki mağlubiyet alarak toplamış olduğu 9 puanla sekiz takımlı ligde 4. Sırada bulunuyor. Lider Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile 6 puan fark bulunan Ergene temsilcisi şampiyonluk iddiasını yitirmemiş durumda.

Tekirdağ Amatör Ligi C grubunda Ahimehmet Gençlik Spor, Ergene Kırkgöz Gençlik Spor ve Vakıflar Güven Spor olmak üzere 3 Ergene temsilcisi bulunmakta. B grubunda Ergene temsilcisi Ahimehmet Gençlik Spor 16 puanla lider durumda. Şampiyonluğun favorileri arasında bulunan Ahimehmet Gençlik Spor ligde oynamış olduğu yedi maç sonunda beş galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Grupta bulunan bir diğer Ergene temsilcisi Ergene Kırkgöz Gençlik Spor oynamış olduğu yedi lig maçı sonunda, üç galibiyet, iki beraberlik ve iki mağlubiyet alarak 11 puanla 4. Sırada bulunuyor. Ligde ki son Ergene temsilcisi Vakıflar Güven Spor’da ligde oynamış olduğu yedi lig maçı sonunda iki galibiyet ve beş mağlubiyet alarak toplamış olduğu 6 puanla 7. Sırada bulunuyor.

Tekirdağ Amatör Ligi D grubunda da 4 Ergene temsilcisi yer alırken, Ergene temsilcileri Sağlık Spor ve Ergene Pınarspor şampiyonluk yarışında kıyasıya bir mücadele içinde bulunurken grubun lideri Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 18 puanı paylaşıyorlar. Tekirdağ Amatör Liglerinde en heyecanlı maçların sahne aldığı grupta Sağlık Spor ve Ergene Pınarspor altı galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. Grubun bir başka Ergene temsilci olan Ergene Gençlerbirliği Spor yedi maç sonunda bir galibiyet, bir beraberlik ve beş mağlubiyet alarak 4 puanla 6. Sırada bulunuyor. Ligde ki son Ergene temsilcisi Ergene Belediye Spor ise ligin dibine demir atmış durumda. Ergene temsilcisi ligde henüz galibiyet ile tanışamadı. Sadece bir beraberliği bulunan Ergene Belediye Spor 1 puanla son sırada bulunuyor.