• Ergene'nin Her Köşesine Hizmet Götürüyorlar
  • Ergene'nin Her Köşesine Hizmet Götürüyorlar
Çorlu Güncel

Ergene'nin Her Köşesine Hizmet Götürüyorlar

  • 02 Aralık 2021
  • 800 Kez Okundu

Sevgi Kenti Ergene’ni güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam eden Ergene Belediyesi ilçeni her köşesini hizmetle buluşturuyor.

 

 

Ergene’nin hiçbir mahallesini bir diğerinden ayırmadan, her köşeye hizmet götürme gayretiyle çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin çeşitli mahallelerinde eş zamanlı olarak sürdürdüğü yol, kaldırım ve kilitli parke taş döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ergeneli vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözlerine arkasındayız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hangi mahallemizde hangi projeyi yapacağımızı, hangi hizmeti getireceğimizi taahhüt ettiysek o çalışmayı yapacağız. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Bu doğrultuda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Bakırca Mahallemizin ardından Pınarbaşı Mahallesi’nde başlatılan kilit parke taş çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sözümüzün arkasındayız, Ergene’ni her köşesini hizmetlerimizle buluşturuyoruz. Pınarbaşı Mahallesi’ndeki çalışmalar tamamlanınca diğer mahallelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.