• Ergene Belediyesi'nden Eğitime Destek
Çorlu Güncel

Ergene Belediyesi'nden Eğitime Destek

  • 03 Aralık 2021
  • 992 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatları doğrultusunda rutin belediyecilik faaliyetleri dışında sosyal belediyecilik faaliyetlerine de önem veren Ergene Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Ergene Belediyesi tüm faaliyetlerinin yanı sıra okullar, camiler gibi kamu kurum ve kuruluşlarına, eğitim alanı, dini tesis, sağlık tesisi gibi tesislere, sağlık ocaklarına gereken tüm yardımı yapan Ergene Belediyesi ekipleri çalışmalarını devam ettiren Ergene Belediyesi’nin hayatın her alanında vatandaşların yanında olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergene’mizdeki okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından Marmaracık Mahallemizdeki İlkokulun Şinasi Danış Anasınıfının deforme olan parkeleri değiştirildi. Eğitim anlamında okullarda, bunun yanı sıra camilere ve sağlık alanında sağlık ocaklarına ihtiyaçların karşılanması noktasında yardım ve desteke bulunuyoruz” dedi.

Başkan Yüksel, Ergene’nin her köşesine ihtiyaç olan her noktasın hizmet götürdüklerini ve götürmeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.